Inför Örnsköldsvik

Dags för match och förhoppningsvis får vi äntligen en värdemätare värt namnet vart vi står egentligen. Efter 7-0 mot TSK och tuffast tänkbara motstånd i festivalen ska det bli riktigt intressant att se laget mot Örnsköldsvik Hockey i kväll. Klarar vi av spela ut motståndaren? Är det återigen Schilken som dömer? Är det någon kiosk öppen och framför allt, kommer publiken till denna typ av matcher?

Det är alltså den framtida motståndaren (?) i kommande Alletta Örnsköldsvik Hockey kommer på besök. Detta nybildade Örnsköldsvik Hockey är en sammanslagning av klassiska KB-lauget och Örnsköldsviks SK. Två träningsmatcher har klubben hunnit med, bägge mot Teg, som resulterat i en seger (6-3) och en förlust (4-6). På lagets hemsida kan man läsa att lagets matchtröja är en direkt ripoff av NHL-laget Washington Capitals och det måste medges att det känns rätt fräscht. De tröjorna är snygga. För er som inte sett dessa kan kolla här… eller här. Laget innehåller idag inga direkta namn som gör att det rycker till i bagetten, måhända exlövet Mattias Hellström, men ingen Micke eller Tommy Pettersson, ingen Magnus Gästrin eller Urban Omark för den delen heller.

Löven lär komma till spel med de formationer man haft de senaste träningarna och i internmatchen i fredags.

Målvakt: Daniel Wälitalo (Marcus Evertsson)
Förstafemman: Säffle Eriksson, Martin Johansson – Marcus Waldehagen, Johan Bergmark, Joni Lindlöf
Andrafemman: Oscar Molin, Anders Grönlund – Linus Boström, Jonas Floberg, Joakim Wikström
Tredjefemman: Jonnie Karlsson, Alexander "Igor" Eriksson – Jimmy Andersson, Joakim Törnqvist, Jimmy Blixt
Fjärdekedjan: Jonathan Johansson, Oscar Persson, Hampus Larsson
7:e back: Ludwig Eriksson
13:e forward: Daniel Palmebjörk

The Sandwich tippar på en tämligen klar seger, en klassisk femetta inför begeistrade 845 åskådare kan väl vara nåt?

Lövenbloggaren tror inte heller annat än seger, men mot ett lag man aldrig sett så är siffrorna helt omöjliga att förutspå, men vi drar till med …6-2? 700 på läktaren.

+++

Juniorlaget har fått en ny spelare i Olle Vennström från Östersund.

+++

Daniel Rahimi verkar ha gjort bra ifrån sig i som utfyllnad i HV 71 och ryktas nu vara på väg att förlänga sitt kontrakt, vilket i sig inte är konstigt. Klubben har fortfarande samma spelare skadade som när Daniel skrev på fösta gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: