Inför Örebro!!

Är det månne i afton allt vänder? Hur svårt ska det egentligen vara att peta in en puckusling? Det gäller att fortsätta trumma på även ifall första målet inte kommer de första tio. Hemma i arenan ska vi vara starka och åka rejält med skridskor. Hoppas att den kräsna Umepubliken trotsar logiken möter upp i arenan. Kari får skit för coaching, Slettvoll sågar ledningen, men nu gäller dte verkligen att alla sluter upp tillsammans och istället försöker stötta det som är viktigast, Björklöven. Att arbetsdagen slutar 16:00 i Luleå kommer inte att hindra oss i alla fall.

Fahlanders Örebro är en pigg nykomling som inte är särskilt blyg. Laget är ungefär lika bra hemma som borta och trots att våra krigare är seriens sämsta hemmalag tror vi verkligen på seger. En viktig ingrediens kommer att vara förmågan att hålla sig från utvisningsbåset då Örebro är seriens klart bästa lag i PP med imponerande 31,11% (Löven har 14,58%). Samtidigt kan PP bli Lövens lycka då detta spelmoment trots allt känts lite lovande i år i förhållande till tidigare år och det faktum att Örebro samtidigt är seriens sämsta lag i just BP.

Vi kan bara hoppas och tro att Kari och Jesus rökt vattenpipa ihop och kommit överens om på vilket sätt Jesus bäst kommer till sin rätt i laget. Förhoppningvis är Wennerberg tillbaka i laget och då borde han användas som murbräcka eller sarggnuggare och skapa utrymme för Öberg och Schultz. Frågan är ifall inte Thörn i dagsläget gör större nytta i den första kedjan på Isaks bekostnad. Tänk i stället en andra producerande enhet med Lindgren – Ledin – Isaksson.

Nu vill vi verkligen se att Kari väljer att satsa på tre femmor och ger dem sansen på allvar. De som inte tar den får begränsat med speltid i den avlastande 4:e femman eller får en plats i bussen till Lycksele. Detta torde öka konkurrensen och sätta någon form av press i den sociala sosse hockeyn som tyvärr präglar laget i dag.  

Lövenbloggaren tippar 5-2. Målorgie? Ja visst, men någon gång måste det bara lossna, jag gillar verkligen fontänorgasmer.

The Sandwich kontrar med 4-2. har sagt det förr.. Kopo Terronen i tom kasse.

0 thoughts on “Inför Örebro!!

 • 21 oktober, 2009 kl. 10:52
  Permalänk

  Har hållt med er förr men ikväll vänder det. Propplösning mot försvarssvagt Örebro. Första målet dock livsviktigt. Rädslan att förlora måste övervinnas och besegras av viljan att våga vinna. Ett par baljor av småsur Jesus?

  Svar
 • 21 oktober, 2009 kl. 12:05
  Permalänk

  Kopo Terronen ?
  Han heter väl ändå Tero Koponen?

  Svar
 • 22 oktober, 2009 kl. 00:01
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-10-21 10:52)
  Bra Henke.. och det här visste du redan i morse?? Du och Saida liksom..

  Svar
 • 22 oktober, 2009 kl. 00:04
  Permalänk

  Svar till Nicke (2009-10-21 12:05)
  Va.. gör han? Det måste jag kolla upp. Vet iaf att han har seriens kanske märkligaste åkstil och att han tekar som en gud.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: