Inför ÖH i Skyttis!

Björklöven spelar i kväll (19:30) ytterligare en träningsmatch som uppladdning inför den kommande säsongen. Matchen spelas i Skyttishallen mot Örnsköldsvik Hockey som den gångna helgen inledde sitt träningsmatchande mot Hudiksvall. Löven kommer som bekant närmast med en seger mot stadskonkurrenten Teg SK i trunken.

Det mest glädjande är väl att K-J Lundström är tillbaka på isen och det ska bli myckat intressant att se vad han kan tillföra. Inte heller omöjligt att Alexander Eriksson kommer lira, oavsett blir det en vassare backbesättning än senast och det känns både tryggt och nödvändigt. Som jag noterade senast var alla backparen inne på de insläppta målen, möjligen att Kling inte hunnit in på isen vid det första målet. Av forwards var det bara juniorlinan med Palmebjörk – Ekeståhl-Jonsson – Possler som inte var inne på någon balja bakåt, däremot noterades att den första och tänkta bärande med Persson-Riis – Jarl – Michel var inne på de två första.

Laget enligt hemsidan:

Målvakter:

Emil Lindbom (Daniel Wälitalo)

Backar:

Samuel Aho – Alexander Eriksson/Anton Kling

Jesper Ericson – Oscar Molin

Fredrik Eriksson – Karl-Johan Lundström 

 

Forwards:

Mikael Persson-Riis – Johan Jarl – Tylor Michel

William Quist – Marcus Lundberg – Nicklas Johansson

Daniel Palmebjörk – Viktor Ekeståhl-Jonsson – Zebastian Possler/Oscar Persson

Linus Boström – Jens Ledin – Joakim Vikström

+ + +

Här finns en intervju med coach Wiratala som bl.a. säger att han vill se rejäla tag och att grabbarna inte ger bort så många chanser till Örnsköldsvik. Han vill även att se att laget klarar av att skapa långa anfall och komma till bra avslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: