Inför med Jimmy och Jonnie

Bloggen tog pulsen på två av spelarna i laget inför stundande playoff. Först ut är Jimmy Andersson.

Hur är läget i laget inför fortsättningen? – Läget är bra! Känns jävligt kul med playoff.

Är det spänt i laget eller hur går snacket? Nja, spänt vet jag inte om det är, men alla är väldigt laddade. Det ska bli kul att playoff äntligen drar igång! Hoppas att det blir mycket folk och bra stämning!
 
Såg att Nybrofansen tror på en väldigt enkel seger. Eftersom dom slog ut Kiruna i fjol med totalt 15-0 över två matcher och att ni nu håller "samma" klass, så blir det enkelt. Dags att vis dom att dom har fel,eller hur? – Jaså? Ja då ska vi verkligen visa dem att de har fel. kommer nog bli tuffa matcher vilket är perfekt! In i hetluften direkt.
 
Är det några skavanker eller småskador som vi ska oroa oss över? – Det är nog bara Grönlund och Boström som varit borta.
 
Skönt att höra. Tagga nu som fan och se till att det blir en riktig festkväll i Umeå på lördag. – Jajemen, det ska vi se till!
 
Vi försökte även utröna ansvarsfördelningen i det offensiva backparet Jonnie Karlsson och Robin Axbom och tog ett kortare snack med Jonnie.
 
Vi har en liten fråga. Vem har egentligen den defensiva rollen av dig och Robin?
– Kolla med Jens.
 
Inget uttalat då. Tänkte mest att ni är lagets mest offensiva backar som får lira ihop. Hur tror du tanken är bakom? – Kolla med Jens, för jag vet inte, men det blir väl jag som får ta ansvar som vanligt.
 
Om jag hade varit tränare hade jag ju givetvis satt er bägge med en mer defensiv spelare så att ni kan fokusera på att vara en typ av en fjärde forward. Finns inget uttalat så lär ni väl tveka vem som ska gå i anfallen?
– Den som kan går, den andra tar hem. Sedan är väl jag den mest defensiv back av oss två.

Mer än så fick vi inte ur Jonnie som hellre verkar dela ut bröstvärmare än uttömmande svar på frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: