Inför Marklunds och kvällens ?

Äntligen dags för ännu en träningsmatch och efter Luleå samt Sport från Vasa så svarar i kväll bröderna Marklunds från Norra Västerbotten för motståndet med bl.a. f.d. Lövenspelaren Jakob Andersson i laget.

Laguppställningen är ännu inte spikad men Fagervall pratade i denna intervju med VK (länk) i går iaf om att #35 Joe Cannata återigen vaktar buren och andra smärre justeringar.

– Vi gör ett målvaktsbyte till matchen och det kan bli några justeringar, men inga större. Vi försöker hålla ihop det vi har kört. Jag vill även se en påbyggnad på det vi gjort mot Luleå och Vasa. Det har varit helt okej men långtifrån så bra vi vill vara, vi har en bra bit att vandra där. Vi ska utvecklas ytterligare och spela den hockey vi vill spela, även i kväll!
Så här spelade vi för övrigt senast mot Vasa! Observera dock återigen att alla spelare inte har sina ordinarie nummer.

Målvakter:
30 Mattias Pettersson (35 Joe Cannata)

Backar:
4 Alexander Deilert – 18 Brian Cooper
57 Hardy Häman-Aktell – 52 August Tornberg
26 Oliver Larsen – 7 Alexander Hellström
24 Ludwig Stenvall

Forwards:
28 Justin Crandall – 77 David Lindqvist – 37 Alex Hutchings
79 Emil Lundberg – 13 Fredric Andersson – 11 William Eriksson
29 Alexander Wiklund – 20 Pontus Andreasson – 40 Sebastian Selin
53 Lukas Ericsson – 19 Kristoffer Söder – 10 Emil Norberg
21 Erik Rainersson

Då både Popovic och Stål Lyrenäs vilade senast tror jag nog att i vart fall den sistnämnde spelar i kväll och ska man lira ”släkten är värst” borde man vilja ha såväl Häman Aktell som Stenvall i truppen. Intressant att se hur backarna matchas och vilken forward som får vila i kväll.

Laget lär väl släppas under dagen, sajten utgår dock ifrån att i vart fall Stål Lyrenäs kommer vara tillbaka.

*

HÄR förresten en intervju med Justin Crandall signerad hemsidan som tippar seger och bl.a. tror Joe Cannata håller nollan. Crandall menade annars att det blir en intressant match och ett bra test för laget.

Sedan pratade assisterande coach Robert Kimby i denna intervju med samma hemsida om att fortsätta visa mod och våga följa gameplan. Tyckte bl.a. att Umeå inte kändes som en stressad stad och hoppas på härlig inramning i kväll.

*

Marklunds spelade för övrigt 1-3 i går mot Luleå och ställde då upp så när som ordinarie, dock bl.a. Lindvall i kassen och Jacke Andersson sjundeback. Andersson lär dock spela mer i kväll.

*

Kvällens tre frågor?

  • Hur klarar återigen Cannata den större europeiska rinken?
  • Löven vann mot Sport som dagen innan möt MODO.. ser vi därför ett något tröttkört Marklunds i kväll?
  • Efter tre raka försäsongstorsk mot bröderna, revansch i kväll?

Det finns så klart fler frågor men så här i början är det väl främst återigen Cannata och hur det denna gång kommer se ut mot ett lag som spelat kvällen innan man vill ha lite svar på.

Hur tänker du själv och vilka svar vill du få vid kvällens match? Skriv gärna en kommentar..

*

Sajten vill även uppmana till att fortsätta lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Klicka på denna länk!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: