Inför Lycksele – Asplöven!!

Inte vanligt att vi gör ett "inför" gällande div 1. I dag känns det nästan som det luktar lite allsvenskt över matchen mellan Lycksele och Asplöven i eftermiddag kl 16. Det ska bli skitskoj att se hur våra unga klarar sig mot så pass bra motsånd. Inte lätt att få fram info kring laguppställningar och annat, Lyckseles hemsida gav iaf inte mycket. Asplöven slås med Piteå om seriesegern och får nog anses gälla som rätt klara favoriter, men motivation brukar kunna slå klass och då Lycksele samtidigt förstärkts kan det säkerligen bli en jämn och tuff batalj. Då Lycksele siktar mot Allettan och behöver hålla Boden bakom sig lär de sälja sig dyrt.

Tabeller och annan rolig statistik hittar ni på swehockey.se, där går det även att följa matchen.

Ni som har möjlighet, dra i gång skotern och dra iväg mot hallen…

0 thoughts on “Inför Lycksele – Asplöven!!

 • 20 december, 2009 kl. 14:59
  Permalänk

  Det var ju juluppehåll, och då kommer Lyxele match in på tapeten. Givet intressant när det nu är så stor anknytning till löven. Eller hur tolkar jag det… sova kan vi göra mellan pausarna.. perioderna.

  Svar
 • 20 december, 2009 kl. 18:22
  Permalänk

  Svar till Penoll (2009-12-20 14:59)
  Vad menar du Penoll?? Klart som tusan att vi gärna pushar för det som finns i hockeyväg även om det inte är Löven.

  Visst är mötet med Asplöven mer intressant tacka vare alla löv, men Lövens samrbetspartner borde vara intresant vid fler tillfällen. Vet inte ifall jag förstod när du tänkte sova, var det i pauserna eller i perioderna? Nåväl 1-3 och Lycksele får ta nya tag..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: