Inför Luleå

Dags för match nummer två i hockeyfestivalen och dags för att ta sig an nästa elitserielag i form av Luleå, ett Luleå som i måndags besegrade Modo med 1-0 på bortaplan. Samtidigt stred ju vårt Löven som bekant tappert mot ärkefienden Skellefteå i 1-3 förlusten.

Luleå kommer inte likt Skellefteå till matchen med ett juniorbetonat lag utan är i det närmaste ordinarie. Enligt Westman ser laget ut så här:

Målvakter: 31) Anders Nilsson (Joel Lassinantti)
Förstafemman: 2) Pierre Johnsson, 39) Robin Jonsson – 21) Anders Burström, 29) Chris Abbott, 20) Joonas Vihko.
Andrafemman: 33) Elias Fälth, 7) Jan Sandström – 13) Sebastian Meijer, 9) Sebastian Enterfeldt, 19) Kim Karlsson.
Tredjefemman: 37) Lars Lökken Östli, 3) Topi Jakola – 40) Pär Arlbrandt. 16) Niklas Olausson, 11) Simon Hjalmarsson.
Fjärdefemman: 15) Fredrik Styrman – 41) Thomas Raffl, 26) Mats Lavander, 23) Karl Fabricius.

Björklövenslag är ännu okänt, men ett par skador härjar fortfarande i laget, exempelvis Jimmy Blixt (Ljumskar) och Jimmy Andersson (osäker medverkan pga feber). Jimmy Lundberg lär visst stå i mål för att avlasta Wälitalo.

Enda orosmolnet som jag ser inför matchen är väl att matchen mot Skellefteå inte lockade fler än 1765 åskådare, vilket får en att befara en siffra bra under 1500 tappra vilket givetvis skulle ses som en rejäl missräkning för arrangören.Må jag ha fel.

The Sandwich räknar kallt med stor förlust, men hoppas återigen att de grön-gula lirarna kämpar och visar vilken usel tippare jag är. Tror på drygt tusen pers och andra raka segern för Lulä i årets festival.

Lövenbloggaren tippar även han en klar förlust och ser det svårt att uppskatta i siffror, men allt annat än en förlust med mindre än sex mål måste ses som en framgång. Tror inte heller på mer än ca 1000  åskådare.

Vad tror du som läsrae om matchen?

0 thoughts on “Inför Luleå

  • 18 augusti, 2010 kl. 15:10
    Permalänk

    Vi kan säkert vara med i början av matchen, men jag tror bensinen kan ta slut. Luleå har ändå i princip ett ordenarie elitserielag. Jag tror det blir förlust med 2-7. Synd att det inte kommer så mycket publik,jag tror på runt 1200 pers. Mot Modo kan det nog komma en hel del tror jag.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: