Inför Löven vs MODO + TÄVLING!

Efter veckans två matcher och seger mot Mora IK respektive torsk mot KHK väntar i eftermiddag ligafyran MODO med en match färre spelad än topptrion.

I eftermiddag kl. 15.15 väntar så väntar så en match som många har sett fram emot och som blev slutsåld i rekordfart, nämligen återigen ett hemmamöte med MODO Hockey.

Att rabbla gamla resultat är tämligen meningslöst då ingen historik gäller eller betyder något. Här snackar vi inställning marginaler och säkert en hel del tur.

Gästerna har under veckan spelat 0-7 borta mot BIK Karlskoga och 1-4 hemma mot Västervik. Är formen vikande eller har laget haft fokus på dagens match?

På ämnet Green Connection hittar vi i MODO en trio i Johan Forsberg, Anton Öhman och Fredrik Olofsson.

*

Aktuell tabell

Interna poängligan, Björklöven vs MODO
#91 Crandall, 12+15 = 27 p
#90 Hutchings, 9+16 = 25 p
#13 Andersson, 11+12 = 23 p

.. där MODO kontrar med
#22 Johnsson, 12+24 = 36 p
#89 Karlkvist, 11+12 = 23 p
#12 Olofsson, 5+16 = 21 p

Special teams
Vårt specialteams är sett till säsongen sammantaget rätt bra, ett PP med 26 mål framåt och utdelning på ca vart fjärde (24,76 %) att jämföras med gästernas 16 mål eller mål på 17,58 %.

Vårt PK är fortfarande i topp, men nu nere i 88,61 % via nio insläppta (här imponerar dock fyra påsar framåt), vilket är klart bättre än MODO:s 15 insläppta eller motsvarande 82,56 %.

Men sett till special teams och att det är en färskvara blott en kasse framåt (8,33 %) eller två insäppta eller 75 % i PK på de tre senaste matcherna. Här är det väl främst spelet framåt i PP som hackar, det har sajten redan varit inne på tidigare. Möjligen vi återkommer i ämnet..

Björklöven brukar släppa laget vid lunchtid och lär kanske se ut något annorlunda då man ju senast mot SSK särade på transatlantkedjan. Kör man vidare på de ändringarna kan laget se ut så här.

Målvakter:
35 Joe Cannata (30 Mattias Pettersson)

Backar:
12 Brian Cooper – 8 Alexander Deilert
74 Zach Palmquist – 26 Oliver Larsen
52 August Tornberg – 5 Hardy Häman Aktell
7 Acke Hellström

Forwards:
90 Alex Hutchings – 15 Tyler Vesel – 91 Justin Crandall
29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin
96 Pontus Andreasson – 22 Fredric Weigel – 79 Emil Lundberg
77 David Lindquist – 19 Kristoffer Söder – 21 Erik Rainersson
70 David Eriksson

Våra nycklar inför i kväll är:

  • Första målet otroligt viktigt!
  • Hantera gästernas press och check på rätt sätt..
  • Som alltid målvaktsspelet och special teams.

Kvällens fråga?

Inget mål i PP mot vare sig Mora eller KHK, bryter vi den sviten i kväll?

*

HÄR dessutom en intervju med ass.coach Robert Kimby signerad hemsidan där Kimby bl.a. menar att det är sådana här matcher man vill spela och att de tror på det de gör och att laget är starkare än MODO. Det lovar gott.

Matchen sänds på C More Live samt även via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Biljetter borde du köpt HÄR , nu är det för sent.

*

Oddsen i skrivande stund .. 1.92 – 4,25 – 3.25

* * *

TÄVLING!

”Vem blir Björklövens första målskytt (och när?) i eftermiddagens match mot MODO?” Ert svar ska lämnas som en kommentar på bloggen allra senast 15:14, eller skickas via mail till bloggen senast samma tid och utöver målskytt ska du alltså även ange vid vilken tidpunkt i matchen (min:sek) som målet görs.

Priset är två sittplatsbiljetter till nästa hemmamatch som är mot Almtuna IS och spelas på lördag den 14 december.  Biljetterna är som vanligt skänkta av Björklöven.

Lämna även en giltig e-postadress så att vi enkelt kan komma i kontakt med vinnaren efteråt.

OBS!

Här ber vi er att respektera att tävla endast ifall ni faktiskt vill och kan vinna priset i form av biljetter till kommande hemmamatch, det blir nämligen lite onödigt roddande för sajten ifall vinnaren inte kan eller vill ha priset.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

14 thoughts on “Inför Löven vs MODO + TÄVLING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: