Inför Leksand

Dags för besök av serieledande Leksand och Löven kommer till spel med purfärske Tomas Enström som kommer att få kampera ihop med Koponen och Isaksson: – Förhoppningsviss kan hans riviga spelstil öppna luckor för Isaksson, säger Jocke Fagervall på Lövens hemsida om lagets nyaste spelare. Tillbaka i laget är även junioren Joakim Thörnqvist som tar plats i fjärdelinan. Noterbart är att Marcus Lundberg får chansen i PP. Fagervall igen: – Jag hade honom i exakt samma position i J20. Han står där han står för att han har ett riktigt bra skott. Jag tror stenhårt på "Mackan" i den positionen. Blir helt klart intressant att följa. Blir också intressant att se hur mycket folk som hittar sin väg till Umeå Arena. Vid förra hemmamatchen var känslan att ingen skulle återkomma, men Lövenfansen är som en guldfisk och lär säkert dyka upp efter den grymt härliga segern borta mot Borås. Leksand som motståndare gör ju valet inte på något sätt svårare. Bloggen är dock i fiendeland hela dagen och får bryta mot många lagar för att hinna i tid, men vi ska göra vad vi kan. Det lovar vi.

I Leksand kan vi notera att tredjekeepern och junioren Erik Hanses eventuellt får vakta kassen ettan Jocke Eriksson tagit timeout på obestämd tid och andrekeepern Timo Leinonen fortfarande är skadad. Andra förändringar i Leksand är att laget igår släppte backen Niklas Andersson. Eventuellt saknas även JVM-backen Oliver Ekman-Larsson som kan behöva att vila sig ytterligare efter smällen han fick i bronsmatchen mot Schweiz.: – Jag tar dag för dag och ser om det blir bättre. Det är bättre att ta det säkra före det osäkra, säger Oliver till Dalarnas tidning. Tillbaka i laget är däremot grymt rutinerade Thomas Rhodin. Vilket lag än Leksand ställer på benen så är dom en hårt nöt att knäcka. Samtidigt går inte riktigt Leksand att känna igen i år och vem hade t.ex. trott att laget skulle förlora skotten i 22 av sina 32 matcher hitills och faktiskt i de 15 senaste matcherna? Dock vet vi ju att det inte är antalet skott som räknas utan kvalitén och då räcker det att säga Pelle Prestberg, eller hur?

Laget:

Målvakt: Patrick Galbraith (Emil Lindblom)
Förstafemman: Lundström, Vikeväinen – Mustinen, Qvist, Lindgren
Andrafemman: Eriksson, Korkeavuori – Wennerberg, Lundberg, Wikström
Tredjefemman: Johansson, Svedberg – Isaksson, Koponen, Enström
Fjärdekedjan: Floberg, Thörnqvist, J.Andersson
Sjunde back: N. Andersson

Lövenbloggaren tippar 3-3 och seger efter straffar, Enström avgör.

The Sandwich hoppas att klyschan "Motivation slår klass!" slår in. Som sann optimist vill jag gärna se 3-1 och att vår egen Etó fortsätter poängraden..

0 thoughts on “Inför Leksand

 • 12 januari, 2010 kl. 21:23
  Permalänk

  Skrällen är ett faktum! Stort grattis till våra hjältar, fy fa* va kul. Hörde allt på webradion, riktig nagelbitare.

  ”supporter i syd”

  Svar
 • 13 januari, 2010 kl. 00:31
  Permalänk

  Svar till Ari Hartikka (2010-01-12 21:23)
  Ja, du Ari.. fy fa* så ql de va me hocki igen..

  Kan tro att var sjukt spännande på radion. Liket lever i allra högsta grad.. vi vill inte se ner, hellre upp.. nu åker vi!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: