Inför Leksand Stars

Ännu en pirrig kväll vid datorn väntar och så här på eftermiddan frågar vi så klart oss hur Qvists skada påverkar, är Isaksson kvar i zonen och framför allt kommer "Dansken med handsken", Patrick Galbraith kunna hålla tätt?

Tidigare möten under säsongen har gått som följer; 3-5 (h), 0-4 (b) och nu senast 5-4 (h) när Svedberg avgjorde i sudden. Leksand borta känns väl på förhand som en av seriens trevligare matcher?? (!!) Jag menar ingen borde kunna förvänta sig ett smack, förutsättningarna redan i början av säsongen var himmelsvida, därtill har vi en skadelista längre än något annat lag oavsett serie.. (kanske?).. dessutom agerade Stars rätt skapligt just innan fönstret stängde och värvade till en redan stark trupp Virta, Lawson, Hulkkonen och Pesonen. Mr Ejendahl har utan tvekan gått och All in och jag tror faktiskt Leksand kommer lyckas i år!

Men trots allt detta, eller kanske just därför är mattan utrullad och manegen krattad. Det är ju fest och ingen kan förvänta sig ens att ha roligt eller att få hugg, är det inte då det brukar bli som trevligast och mest framgångsrikt?? Nåväl, oavsett tror jag PAL, VV, Svedberg och de andra får försöka ha lite koll på de där Pesonen, Prästberg, Kollar, Nordfors, Rhodut och de andra gubbarna. Själv är jag oerhört svag för unga lovande talanger som t.ex. Oliver Ekman-Larsson som åstadkommit 18 p (6 + 12) och rätt starka +17 i den inte så oviktiga disciplinen plus minus.

Laget

Målvakt: Galbraith (Nyberg)
Förstafemman: Matushkin, Lundström – Isaksson, Öberg, Lindgren
Andrafemman: Heino, Vikeväinen – Mustonen, Wikström, Enström
Tredjefemman: M. Johansson, Svedberg – Jonsson, Koponen, Thörn
Fjärdekedjan: Floberg, Lundberg, J. Andersson
Extrabackar: Eriksson, Heikkinen

+ + +

Lövenbloggaren tippar en tapper förlust 2-4.

The Sandwich vill eller kan inte vara annat än positiv, ingen press och allt det där.. jag hoppas på en bonuspoäng via 2-3.. kvittar ifall det avgörs i sudden eller på straffar. Magkänslan säger Pelle Prästsson på straff..

Glöm inte att matchen sänds på s24.se.Klicka på bilden för att köpa matchen.

0 thoughts on “Inför Leksand Stars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: