Inför Leksand!

Tyvärr har vi inget avtal med ovanstående företag ännu, möljligheten till annons på bloggen finns således för hugade spekulanter. Då laget, trots spännade motstånd, kanske inte känns glödhett en fredagkväll med alternativ som god middag, soffmys och Idol (??) gäller det att ha ett helhetskoncept.

Stämpla ut från jobbet i bra tid, det är du verkligen värd och det är trots allt fredag. Alternativt är att du efter veckans hårda studier absolut behöver koppla av och känna lugnet, du kanske nyss ha klarat en tenta och på så sätt är värd en belöning. Om du varken arbetar eller studerar har du all tid i världen att ladda upp på bästa (??) sätt.

I en intervju med GD:s ordförande Andersson för en tid sedan fick vi alla veta att medlemmar i supporterklubben äter och dricker till rabatterat på sportbaren O´learys. Det är verkligen viktigt att vara laddad med kolhydrater och så där, ta en promenad, cykla eller åk kollektivt till puben. Efter krubb är det läge att söka sig mot arenan för ytterligare laddning. Gör ett kortare depåstopp på Snack eller köp med dig kaffekopp för att kvickna till lite.

Om du promenerade eller åkte kollektivt är ett bra alternativ att ta hockeybussen till arenan.

+++

Någon definitiv laguppställning verkar inte finnas tillgänglig än, men laget ser nog ut som tidigare. Tidigare har det ju sagts att Marcus "Mezzi" Jonsson skulle få debutera, men nu står det klart att det blir hans namne Rindestig som får fortsatt fötroende.

Våra tips och förhoppningar.

The Sandwich hoppas på 4-2 och riktigt kross av knäcket. Hade varit kul ifall det blev lite trångt på läktarna i afton, så se till  att masa er dit!! (..masa er dit *hi hi*) Glöm inte att hugga med er grannen eller någon annan. Ge han eller hon en halsduk dessutom.. låt läktarna vara gröna och gula och Löven segra!

Lövenbloggaren hoppas givetvis också att vi imorgon kan ha smulat hårdbröd i filmjölken till frukost, men kontrar dessvärre med logiska 2-5. Jag tror inte vi kan rå på förhandsfavoriten. Tänkte skriva en liten rad om att Leksand inte inlett speciellt bra, men efter en genomgång att de sju inledande omgångarna de senaste åren visar att årets skrala poängskörd är i paritet med föregående år:

09/10  24-17 16 p
08/09  39-11 21p
07/08  24-16 17p
06/07  25-19 11p
 
Trots detta så tror jag att det kan bli som brorsan sa: Risk för virvelvind i arenan, så se till att ha med halsduken för att minska risken för förkylning. Om Lövens spel mot förmodan värmer så knyt upp och håll halsduken högt mellan dina armar, ofta och länge. När du blir trött i armarna skakar du enkelt bort slagget genom att snurra halsduken högt i luften med en hand i taget. Sedan kör vi dubbelhanden igen. Enkelt. Klart och betalt [klartt å betartt]. Kör i vind. Over and out. Turn on, tune in drop out. Ät å må på grill 22.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: