Inför Kovland & Hudiksvall

Allettan närmar sig sitt slut, fyra matcher återstår och vi har varit inne på vad som gäller för laget om man vill vara ned och slåss om en andraplats. Två segrar i helgen är vad som gäller. mer kan Löven  inte göra och sen får vi hoppas att de andra resultaten går vår väg. Kovland har hittills inte vunnit någon match efter full tid, men väl en seger och en förlust efter förlängning. I hemmlaget saknas Johan Bergmark (ljumskar) och de långtids- tillika knäskadade Martin Johansson och Tomas Wallgren.

Målvakt: Wälitalo (Wållberg)
Förstafemman: Axbom, Halkidis – Boström, Wikström, Vikström
Andrafemman: Molin, Grönlund – Waldehagen, Tsimikalis, Lindlöf
Tredjefemman: Karlsson, Igor Eriksson – Blixt, Öberg, Macijevski
Fjärdefemman: Säffle Eriksson – Törnqvist, Floberg, Andersson

Lövenbloggaren tippar klar seger mot Kovland 6-1 inför 2275 åskådare. Mot Hudiksvall blir det något tightare med 5-2 är klart gångbart inför 2486 i publken.

The Sandwich räknar kallt med sex pinnar i helgen. Dessa får via 4-1 på Kovland inför 2330 och i morgon blir det något fler i Arenan. Jag hoppas 2612 och tror att vi vinner med 4-1 även då.

+++

Såg att Scott King ryktas från Adler Mannheims frysbox till Hamburg Freezers, där ha i så fall skulle återförenas med sin tränare från tiden i Nürnberg Ice Tigers, Benoit Laporte. – Han är en mycket bra tränare. Jag hade två bra år med honom och skulle vilja spela under honom igen, säger Scott.

Ni minns väl Scott, killen vi Lövenfans suktade efter under många år? Sökte han namn på forumet och fick 325 träffar på hans namn. : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: