Inför jubileumsmatchen

Så var vi då äntligen framme vid matchernas match, creme de lá creme, el classico, derbynas derby eller vad du nu vill. Nä, givetvis är dessa en massa floskler och inget annat än överdrifter. Enklast är väl att vi vidhåller det som den är, nämligen jubileumsmatchen. ÄNTLIGEN får klubben fira sitt 40-årsjubileum, det som egentligen skulle hållits på födelsedagen den 15 maj, men vi vet ju alla att flertalet käppar hamnade i det berömda hjulet. Nu har nog de flesta käpparna flugit all världens väg likt en klasssisk Transwede på väg mot Alvik och vi står nu vid startbanan, med brummande motorer redo att lyfta mot nya höjder.

Löven kommer till spel utan långtidskadade Oscar Molin och ännu längre långtidskadede Johan Bergmark. Utöver dessa är laget absolut kurant, vilket innebär att laget bör se ut som följer, där Lars Malm torde ta Molins plats:

Björn Wållberg (Daniel Wälitalo)

Förstafemman: M. Johansson, Säffle Eriksson – Waldehagen, Wallgren, Lindlöf

Andrafemman: Grönlund, Malm – L. Boström, Floberg, Wikström

Tredjefemman: Karlsson, Igor Eriksson – Andersson, Törnqvist, Blixt

Fjärdelinan: D. Boström, Larsson, J. Johansson

I Teg talas det givetvis mycket om poängkungen och den ende som gjort mål i powerplay på Löven, Jens Persson och självklart måste lagets stora stjärna ha en riktig kalaskväll för att vara i närheten att kunna rubba Löven.

Lövenbloggaren tippar gröngul seger med 6-2 inför ca 4 000 åskådare.

The Sandwich kommer njuta av stunden. Jag tror det kommer vara en magisk stämning och rätt trångt i såväl hall som Örnen Snack efteråt. Givetvis blir det seger men i kväll är det inte de tre poängen som ska firas…

+ + +

Serben Wikström tippade 5-2, Foppa Forsberg tippade 6-2, Patte Nevalainen tippade 5-1, Daniel Rahimi tippade 3-0, Niko Halttunen tippade 8-1, Anton Edlund tippade 6-2.

Det kommer även ett tips från Messy och sedan menar Mr Edmonds att "40 years, outstanding.. it should be Loven and SAIK in that game!"  En mycket kort intervju i eftermiddag med Randy.

0 thoughts on “Inför jubileumsmatchen

 • 29 oktober, 2010 kl. 11:11
  Permalänk

  Är du säker på att wälitalo kommer att stå och inte wållberg? Det skulle vara bra att veta så man vet vilken målvakt man ska ta på hockeycoachen. 🙂

  Svar
 • 29 oktober, 2010 kl. 12:41
  Permalänk

  Svar till Hockeycoachen (2010-10-29 11:11)
  Nä, det är därför jag skrev ”bör” vara. bjorkloven.com har ju Wållberg som målvakt, så säkert är det inte.

  Svar
 • 29 oktober, 2010 kl. 14:02
  Permalänk

  Så vem ska man tro på? Dig eller Jonas?

  Svar
 • 29 oktober, 2010 kl. 14:49
  Permalänk

  Svar till Hockeycoachen (2010-10-29 14:02)
  Tror dessvärre att jag får säga Jonas. Verkar som om Wållberg får bekänna färg.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: