Inför JonKanon vs The Golden Child!

Lite i skymundan av det förhoppningsvis slutsålda derbyt i T3 Center, så går ett annat lite speciellt möte av stapeln nere i Danmark och den danska hockeyligan.Två spelare med olika typer av hjältestatus, men extremt stora hjärtan för Björklöven möts när Jon ”JonKanon”Palmebjörks Rungsted Seier Capitals möter Alexander ”The Golden Child” Sundströms Herlev. Vi tog pulsen på Jon för att utröna hans tankar inför mötet med sin forna lagkamrat.

-Det blir kul såklart, jag ska busa med honom och försöka dra han någon gång i alla fall, men hört att han är grym som back av grabbarna i laget så jag får se upp så han inte äger upp mig,hehe.

Kan det rent bli lite trashralk? – Jag tror han genomskådar mig ganska fort om jag tar den vägen, hehe.

Vem går segrande ur matchen? – Tyvärr får susse inga poäng med sig hem förutom kanske ett eget äpple i deras 1-3 torsk. Jag gör två!

Vad innebär det att spelare som du, Kent McDonell och Fabian Brunnström kommit till klubben? -Det innebär att vi får en härlig bredd och mycket rutin in i laget. Vi har ett mycket bra lag nu, skön mix som ger oss en bra chans att slåss om Guldhjälmen längre fram.

I morgon kommer en längre intervju med Jon, där han berättar om den första tiden i Danmark, maten, folket och så förstås en del om hockeyn.

***

Om jag inte är helt fel ute borde man kunna se matchen via FÖLJANDE LÄNK. Matchen börjar 19.00. Jon spelar med nr 23, precis som i Sparta ifjol och Alexander Sundström spelar i nr 65.

Här ser ni Jon i aktion och hans matchvinnande 2-1 mål mot Herning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: