Inför J20!

Dubbla hemmamatcher för juniorerna i helgen. Om cirkus 40 min släpps pucken i Dragonhallen för match mellan Löven och Luleå och i morgon kl 13:00 är det derby mot ärekrivalen Skellefteå AIK i samma arena. Förra helgen hade juniorerna det rätt tufft och föll borta med 2-4 mot AIK och 0-4 mot Järnkaminerna.

Hur har det gått för Luleå respektive Skellefteå då? Tja, de båda möttes i den första matchen och trots bortarink lyckades Skellefteå AIK vinna med 2-0 genom mål i både numerärt under och överläge. Om någon Marklund lirade eller utmärkte sig.. ho ho. Jo, en viss Sam Marklund noterades för 4 min på botbänken via hooking respektive interference.

Via hemsidan fick man följande glädjande info gällande vad killarna själva tycker om helgens matcher..

"Det ska bli djäkligt kul att möta just de två lagen. Det är ju lite av derby i båda matcherna. Det är råtagg till det! Får hoppas att vi kan få lite stöd här hemma också." (Jättebacken Jesper Hoffman)

 – "Luleå är ett körarlag med hård press i backchecking och forechecking. Svagare backar och bra forwards. Gäller för oss att lägga hård press på deras backar, då kan vi få fast pucken och skapa nånting i anfallszon. " (lagkaptenen Eric Anderberg)

Båda killarna tror på jämna matcher som slutar i lycka, Jesper tippade 3-2 mot Luleå medans Eric tror att Axel Wester avgör på straffar efter 2-2 vid full tid mot Marklunds.

+ + +

Matchen i kväll har jag tyvärr ingen möjlighet att se, i morgon däremot kommer jag vara där.. kommer du?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: