Inför Ellos HC!!

Jesus ska spela, men varför i den defensiva med Koponen och Floberg?? Låter kanon att han är med i afton, hade spekulerat lite själv och tyvärr besannades mina farhågor. Om nu Jesse Schultz är tänkt som en offensiv kraft borde han väl matchas med andra offensiva spelare?? ..vad är det jag inte förstår eller gör någon annan det, lämna i så fall en kortare redogörelse.

Enligt den preliminära uppställningen på den officiella sidan blir det danskt i kassen och Schultz med Koponen och Floberg i den andra linan. Sedan gillar jag tanken på att han ska ges tid i PP. Då skulle jag mer än gärna se en offensiv uppställning med MaJo som ensam back, Thörn som kraft på kassen, Isak snurrandes omkring och dessutom både Öberg och Schultz på banan. Då skulle det kunna hända grejor.

Uppladning med lång flygresa, kombinerat med lite sömn, är knappast bästa tänkbara uppladdning, på något märkligt sätt tror jag han kommer leverera direkt ävan om ingen kan eller egentligen får göra det. Klättringen i tabellen kommer börja, hoppas redan i afton.

Lövenbloggaren hoppas på en trött Jesse-effekt och att Jesse själv avgör i förlängningen; Ellos – Löven 2-3 (s.d)

The Sandwich vill så gärna att vändningen kommer, ska vi våga tro att Galbratih näst intill är omutlig och Koponen avgör i tom kasse? Ellos – Löven 1-3

Följ matchen via hockeyradion eller skulle ni ha middagsgäster kan swehockey vara ett diskret alternativ.

 +++

Fler intressanta och prestigefyllda matcher i afton. Kommer Hissmark att studsa upp efter förra helgens överkörning och ta revansch? Hissen åkte nämligen brutalt rätt ner i ett stort svart hål förra söndagen. En minst sagt intressant afton.. många frågor men just nu väldigt få svar.

 

0 thoughts on “Inför Ellos HC!!

 • 11 oktober, 2009 kl. 17:01
  Permalänk

  men klart att han ska spela med koponen denna afton skulle ju vara en blunder att spräcka våran enda producerande kedja, vilket är Öbba, Thörn och Isak.
  Koponens lina lär ju vara våran andra lina och tror koponen har vissa offensiva kunskaper med genom tekningar och bra pass. Blir nog kanoners sen kommer han ju givetvis att spela med Quist och wolver när de är tillbaks i spel men just för tillfället finns det inga andra alternativ.

  Forza Löven.

  Svar
 • 11 oktober, 2009 kl. 17:19
  Permalänk

  Koponen är den perfekta spelaren att sätta bredvid Schultz. Koponen kommer med sin rutin och avslappnade puckföring att hitta Jesse på bladet gång på gång. Tycker valet av Floberg i samma femma är ganska självklar. Antingen börjar han producera nu eller så åker han till Lycksele. Hoppas på det första men det mesta talar för att vi får se Lindgren vid sidan av Schultz till nästa match. Orkar inte gå in och skriva här igen så säger vad var det jag sa redan nu, hare.

  Svar
 • 11 oktober, 2009 kl. 23:40
  Permalänk

  Löve/MrRätt: Det jag menar med Koponen är att han är främst defensiv. Bestäm vilka två linor som ska vara producerande och vilken eller vilka som ska checka och förstöra.

  I Eetus frånvaro skulle jag mer än gärna testa Ledin i en offensiv kedja.. jag vet inte om han fått en verklig chans än. Håller däremot helt med om att inte spräcka öbergs lina i dagsläget. Den var ju het i fredags iaf, i kväll och framöver kanske man gör femmorna genom att bara slänga in klubborna i en hög och ropa nummer??

  Svar
 • 11 oktober, 2009 kl. 23:47
  Permalänk

  Svar till MrRätt (2009-10-11 17:19)
  Klart du ska kommentera fler gånger..

  Varför inte Schultz – Ledin – Lindgren då?? Men då blir det rightare på varje kant så Lindgren kanske får tillbaka sin plats och så blir det Schultz – Ledin – Thörn i stället.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: