Inför Clemensnäs

Dags för ytterligare en bortamatch, den andra i raden av fyra. Clemensnäs står för motståndet och Löven kommer till spel med en något stukat trupp. Frågetecken finns på på Joakim Vikström (Hängig). Klart är att Jonnie Karlsson, Johan Bergmark och Joakim Törnqvist är borta och logiken säger ju att Daniel Wälitalo vaktar kassen och att Berras frånvaro innebär att Hampus Larsson fortsätter i förstafemman. Junioren Oscar Persson lär ta Törnans plats om inte Linus Boström får inta en centerposition, vilket i så fall skulle kunna leda till en stickdragning mellan Oscar Persson, Dennis Boström, och Daniel Palmebjörk om den sista ytterforwardsplatsen. För att täcka upp på backsidan har man kallat in Lars Malm och Samuel Selinder. Eftersom Jonnie K redan är klar som "saknad" på backsidan lär antingen givetvis Dennis eller Lars spela.

Hur går då matchen? Ja, Löven har ju haft ett lite oväntat litet helvete på bortaplan och dagens match borde väl inte vara något undantag. Dock behöver inte avsaknaden av Berra, Jonnie och eventuellt även Jockex2 betyda speciellt mycket. Dessa ersättande juniorer borde vara benägen att tugga terrier för att visa Jens att man framstår ett framtida val vid skador i A-laget.

Dagens vikigaste fråga är väl om Björklöven lockar lapp på luckan (åter sänkt till 600 pers), så vi får se Jimmy Stålnacke i GD framöver? Att fånga DET på bild vore betydligt större än att få Emanuel Gabrielsson med cigg.  Over and out?

Green Devils tar givetvis över Kopparhallen med en fullpackad buss. Dagens sämsta spel om du frågar mig.

Lövenbloggaren tippar seger 6-1.

The Sandwich tippar 5-2 och två kassar av Waldehagen.

Anton Edlund tror givetvis att blir det Lövenseger! Tippar på att det lossnar lite för killarna. 9-1!

 

0 thoughts on “Inför Clemensnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: