Inför Clemens!

Farsdag och buffé på Snack, snart intro och nedsläpp dessutom. På nåt sätt börjar man redan nu bli less på den här lunken.. laget tar i ett par byten, hänger tre kassar och matcherna är döda. Just nu är det väl inte rätt tillfälle att klaga, vi har mött Kiruna tre gånger och Asplöven en gång och närmare riktiga matcher än så kommer vi inte i den här serien. Så är det bara.

Clemensnäs HC då? Tja, sex poäng via segrar över Boden HF och Kalix Ungdom HC på 13 matchar känns väl inte så upphetsande. Men det är i dag vi ska fortsätta marschen mot allsvenskan och för min del får Waldehagen mer än gärna fortsätta sin svit. Poäng i dag och han puttar ner Isaksson från tronen i antal matcher i följd med mål eller assist. Någon som sätter emot på att han tronar ensam på toppen efter dagens match?

Laget är inte släppt ännu, men mest troligt blir det som sist.. Laget torde lira på tre backpar, tre centrar och snurra på fyra forwardspar. Jag anar lite Magic över det hela, var det inte han som pratade om "block"? Det finns inte så mer att skriva, jag blir bara nöjd om vi fortsätter på det sätt vi gjort hela hösten. Det vill säga vinner.

+ + +

The Sandwich tippar en tämligen enkel seger med 9-1 inför blott 1140 betalande.

Lövenbloggaren tippar..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: