Inför Bofors

Datumen 13 oktober ,13 novemer och 20 november har alla en sak gemensam nämnare, nämligen dagen då den negativa treden skulle vända.  Den 13 oktober vann vi visseligen borta mot Almtuna med 1-0, men sen föll vi tillbaka i gamla syder. De övriga var sk. 6-poänghelger, men gav ynkliga 2 resp. 1 poäng. Nu plitar vi dit ett till, dagens datum den 25 november. Detta till trots att många anser Bofors som en av de svårare bortamatcherna. Tycker jag har hört det där uttrycket i leda. Ska vi uppåt i tabellen är det sådana lag vi ska slå, även om Bofors inett seriespelet oroväckande bra.

Får vi nu någon Fagervall effekt? Ja, jag tror det. Även om det bara rör sig om omflyttningar ihuset så fattar spelarna galoppen och lär flyga ut på isen som kanonkulor ikväll. Nu när man också äntligen satt in lite tyngd i förstalinan blir det nog fart på den också och det är inte en dag för tidigt. Qvist som ytter blir  intressant att följa liksom Wikström med sin kaxiga attityd och det är kul att se att hårt jobb, attityd och vilja lönar sig *hostkanskesmittaravsigpåisakssonhost*.

Laget ser ut enligt följande:

Målvakt : Patrick Galbraith (Thomas Sehlstedt)

1:a femman: Lundström,Heikkinen – Schultz, Öberg, Thörn
2:a femman: Korkeavuori,N Andersson – Qvist,Koponen, Mustonen
3:e femman: Johansson, Svedberg – Lindgren, Wikström, Wennerberg

4:e linan: J Andersson, Ledin, Isaksson

7:e back: Matushkin

Hur Bofors formerar sitt lag känns ganska sekundärt, men här kan ni i alla fall lyssna på vad sportchefen har att säga om bl.a dagens match. Hör också backen Martin Thelanders syn på Björklövens styrkor och svagheter. Lyssna här.

Missa inte den direktsända webradion. Lyssna här.

Lövenbloggaren tippar 3-1 seger. Wikström sätter trean i tom kasse.

The Sandwich tippar: 3-2. Schultz agör på straff.

0 thoughts on “Inför Bofors

  • 25 november, 2009 kl. 18:32
    Permalänk

    spännande med de små omflyttningarna. känns som vi har tre linor som (på papperet) kan göra mål. Tror att spelare kommer att tävla om Jockes gunst och jag tror att Jocke kommer att ge Jesse en rejäl chans i veckan. Tar han den så är han kung annars kan Jesse räkna med bänken av och till.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: