Inför Boden

Äntligen dags för seriepremiär. Löven tar sig upp till dom norrländska vidderna och tar med fördel sig an Boden.

Löven har på försäsongen spelat 7 träningsmatcher som resulterat i fyra segrar och tre förluster. Förlusterna har kommit mot Icebreakers och Waasa 2xom. Inget att säga om. Boden å sin sida har säkert spelat matcher, men att hitta tillfredställande information om dessa verkar vara hart när omöjligt att hitta. Att Pojkar99 sköter kiosken i premiären är dock helt klart.

Bloggen har inför matchen utmanat William Quist, en utmaning han accepterat. Gör han 3 poäng i matchen får han ett pris av oss. OM han misslyckas, måste han springa upp för Bodens ståplatsläktare två gånger om under Bloggens överseende. Allt kommer givetvis att dokumenteras.Krign vadet säger William följande: – Okej, jag ska göra mitt bästa, men huvudsaken är att vi vinner, och jag & seriepremiär brukar vara en dålig kombo, men får hoppas på ett trendbrott.

Löven är givetvis storfavorit, men någon underskattning vill William inte höra talas om: – Man kan aldrig underskatta någon, framförallt inte i en seriepremiär. Har han då varit så här långt norrut förut? – Haha, en gång i kiruna, trodde det skulle vara första och sista gången. (skratt igen)

Niklas Johanson har förhoppningar inför matchen: – Jag hoppas på att juniorerna har hyrt bra filmer, att ”Kingen” drar några roliga historier om hur det var förr och att Quist får se sin första ren.(Skratt). Nu verkar han inte veta det faktum att Kvisten redan har varit till Kiruna och KAN rent hypotetiskt redan ha sett en ren.- Tror han var osäker på om det va en älg eller ren.. kan ju ha varit en ko också. (Skratt), avslutar Nicke.

Löven må vara i träsket vi kallar div 1, men klubben är inte bortglömd bland våra utflugna. Alexander Sundström säger följande: – Följer varenda steg väldigt noga. Om vilken motståndare Löven har är svaret lika självklart: – Boden borta såklart (Fniss)

Björklöven ställer upp med följande lag:

Målvakter:

Daniel Wälitalo (Emil Lindbom)

Backar:
Oscar Molin – Jesper Ericson
Fredrik Eriksson – Alexander Eriksson
Russ Moyer – Karl-Johan Lundström
Samuel Aho

Forwards:

Mikael Persson-Riis – Johan Jarl – Tylor Michel

William Quist – Viktor Ekeståhl-Jonsson – Nicklas Johansson

Zebastian Possler – Jens Persson – Marcus Lundberg

Linus Boström – Jens Ledin – Joakim Vikström

Lövenbloggaren tippar seger med 6-2.

The Sandwich tippar…

Vad tippar du?

Läs om matchen på Bodens hemsida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: