Inför Boden

Äntligen dags för seriepremiär. Boden står för motståndet och jag hoppas verkligen att introt och lineup:en kommer att gör att vi får se mål redan i första bytet samtidigt som Bodenspelarna byter blöja. Ja, så är det nästan. Med en medelålder på 20,17 år, hela 11 spelare som är tonåringar lär laget få en tuff, men lärorik säsong. Visst är vår trupp bara en tvärhand äldre (23,89 år i snitt), men det SKA bara vara ljusår mellan lagen. Sedan vinner man ingen match utan rätt inställning, men jag kan lova att årets lag inte kommer att låta något hamna mellan stolarna.

Många mindre ställen har ju sina Stads-slogans. Några exempel är Arvika som har "Kommunen med stake", Handen som luftar "Handen mitt mellan Fittja och Trosa" och Hjo som kör med "I love Hjo". Boden har sitt "Fördel Boden"… Fördel ? Inte eftermiddag. Inte ens med pansarvagn. Välkommen till Umeå "Björkarnas stad".

Laget:

Målvakt: Daniel Wälitalo (Marcus Evertsson)
Förstafemman: Martin Johansson, Alexander "Säffle" Eriksson – Marcus Waldehagen, Johan Bergmark, Joni Lindlöf
Andrafemman: Oscar Molin, Anders Grönlund – Joakim Wikström, Jonas Floberg, Linus Boström
Tredjefemman: Jonnie Karlsson, Alexander "Igor" Eriksson – Jimmy Andersson, Joakim Törnqvist, Hampus Larsson
Fjärde forwardspar: Jimmy Blixt, Jonathan Johansson

Lövenbloggaren tippar: Ja, att hitta ett rätt resultat i den här matchen är väl som att hitta snö i Sahara. Jag sticker ändå ut en bröderna Daltonhaka och säger 12-1. Sen tror jag stenhårt på en publiksiffra över 2 000, kanske till och med 2 300?

The Sandwich tippar: Räknar kallt med en enkel seger. 7-2 smakar väl hallonbåt? Publikmässigt skulle 2 000 smaka jungfrubröst.

Vad tror du?

0 thoughts on “Inför Boden

 • 18 september, 2010 kl. 14:48
  Permalänk

  8-0 Till Löven 2370 på läktaren och Lindlöf gör hattrick Waldehagen1+3 Bergmark 2ass

  Svar
 • 18 september, 2010 kl. 21:55
  Permalänk

  Svar till Daniel (2010-09-18 14:48)
  Vi var nära på publiksiffran bägge två och du var snäppet värre. Målmässigt får vi väl anse matchen som en besvikelse. Krysset är alltid ledig, som en gammal tränare sa. : )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: