Inför Boden

Dags för match igen, den tredje av fyra raka bortamatcher. Boden står för motståndet och allt annat än en ny trea skulle ge eko i hockeySverige. Eko lär det nog bli i alla fall, även om Löven hittills förståeligt lockat mest folk på bortaplan av alla lag. Boden har inte lockat mer än 306 betalande hittills i år, vilket var mot Kalix i premiären. Man var siffermässigt nära mot CRIF senast (295 st), men detta stämde inte å det grövsta enligt Fredrik Öberg. Törs vi tro på 500? Publikrekordet för Boden HF ligger på respektabla 1018 betalande i första rundan av play off till allsvenskt kval i fjol mot Hudiksvall.

Löven verkar komma till spel med hart när ordinarie trupp. Endast Johan Bergmark saknas i skadeväg. Junioren Dennis Boström sägs ligga bra till hos tränare Hellgren och  får chansen på nytt.Björn Wållberg vaktar kassen.

Hampus Larsson passar på att åka "hem" innan matchen och bli upplockat efter vägen. Bloggen undrar givetvis instinktivt när Umeå blir hemma, men det lär dröja. – Haha, jag vet inte, kanske när jag har bott här längre än i Skellefteå, och det torde väl vara en syn? En 40-årig Hampus som gör sin 20.e säsong i den gröngula tröjan. Annars känner han sig pigg efter några dagars vila. – Ja, det känns bra, känner mig pigg i kropp och knopp avslutar Hampus som tror sig lira i förstafemman minst en match till och att matchen borde generera 3 poäng så länge man inte underskattar Boden. Detta sa hampus igår, men lär stanna i förstafemman under överskådlig framtid, då Berras skada alltså var allvarligare än väntat.

Lövenbloggaren tippar seger med 7-1.

The Sandwich är på resande fot, men undertecknad jagar honom med olja och fjädrar för att få ett tips. Till slut nåddes en kontakt som inte oväntat visade att även The S tro på seger, 5-2 efter en stabil insats av Björn i måket.

Hur tror du som läsare att matchen slutar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: