Inför Asplöven

 Dags för sista omgången i Allettan och nu får vi veta när och vart säsongen fortsätter härnäst. Vila eller spel direkt? För att ta sig till PO3 krävs ju segern samtidigt som att Nacka nackar Visby/Roma på två poäng.

Johan Bergmark verkar komma till spel efter att ha vilat de tre senaste matcherna. – Ja, tanken är väl att jag ska spela, det känns bättre och ljusare, säger han till Folkbladet. Även Tomas Wallgren, som har fått sitt specialskydd är även han redo för lite istid, tillsammans med Berra i fjärdelinan. – Det blir att gnugga in sig lite. Jag vet inte riktigt hur formen är men det ska bli kul att spela match igen, säger Wallgren till Stålnacke på hans blogg. De som saknas idag är Martin Johansson, Anders Grönlund och Linus Boström och eventuellt Jimmy Andersson.

Trots att Asplöven producerar mål som inget annat lag med en förstalina som gjort mer än dubbelt så många poäng som Lövens bästa kedja, har man inte fokuserat på att neutralisera Przepiorka & Co. – Nä inget speciellt, vi ska spela som vi gjort de senaste matchern,säger Oscar Molin när bloggen kollar läget. Även Peter Tsimikalis verkar anmärkningsvärt lugn inför mötet med norra Sveriges svar på Chelski. – Yah, I´m not too worried. We´re playing well right now. Samtidigt verkar inget lämnas åt slumpen, precis som det ska vara efter att Marcus Waldehagen berättat följande: – Vi ska ha möte innan matchen om taktiken för dom har en massa forwards som är bra, men vi har ju spelat fel mot dom alla matcher hittills, så jag hoppas vi ändrar.

På plats för att kika lite på eventuellt kommande motståndare kommer HV 71:s gamle guldtränare Sune Bergman att vara, som idag är tränare för Vita Hästen.

På plats kommer även bloggen att vara, inte bara för att se tilll att ni ser röken av spelarna utan även att bjuda på en, som speakerTobba skulle ha sagt, en "härlig" fiskdamm efter matchen. Sen ska vi väl hitta en och annan reflektion och vinkling av matchen.

Sen ser jag givetvis fram emot supporterskolan.Stort av Green Devils att ställa upp och det blir riktigt kul att se vad de kokar ihop. Håll utkik och bjud till för att skapa stämning. Vi är den livsviktiga sjätte spelaren. Glöm aldrig det!
 

 

 

 

Trolig laguppställning enligt hemsidan:

Målvakter:

Daniel Wälitalo (Björn Wållberg)

Backar: 

George Halkidis – Alexander"Säffle"Eriksson

Oscar Molin – Alexander"Igor"Eriksson

Jonnie Karlsson – Robin Axbom

Forwards:

Joakim Vikström – Johan Wikström – Jonas Floberg

Marcus Waldehagen – Peter Tsimikalis – Joni Lindlöf

Aleksandrs Macijevskis – Fredrik Öberg – Jimmy Blixt

Tomas Wallgren – Johan Bergmark – Jimmy Andersson/Joakim Törnqvist

 

Lövenbloggaren tippar att segern slutar vid 5-2 inför 2 207åskådare.

The Sandwich hoppas på en snygg avslutning, 3-1 efter sista i tom kasse från Lindlöf och inför 1984 jublande hemmafans.

0 thoughts on “Inför Asplöven

  • 20 februari, 2011 kl. 19:27
    Permalänk

    Satan så skön vinst!! Avsluten måste dock slipas en del, mycket skott mitt i magen fortfarande. Men nu har man ju några veckor på sig, och jag tycker spelet blir bättre och bättre. Ska bli riktigt intressant att se hur laget kommer klara av att spela i play off, där det verkligen är press på laget. Jag har en bra känsla på att laget kommer bli mer taggade och hetare när det blir play off och förhoppningsvis i kvalserien. Riktigt kul att folket stöttade grabbarna idag, trodde aldrig att det skulle komma så mycket folk med gratis webbsändning :).

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: