Inför Asplöven

Dags för nytt "toppmöte" i Umeå Arena. Asplöven står för motståndet och eftersom det blev förlust senast (2-3) är revanch är det enda som betyder något eller som Joni Lindlöf uttrycker det på bjorkloven.com: – Vi kommer att vinna. Kan det bli enklare?

Bloggen tror inte annat även om det likt Kirunamatcherna kommer att bli hårt och tufft. Här är två lag som vill visa att man är bäst och få ett mentalt övertag inför Allettan och eventuella kval.

Johan Bergmark, Alexander Eriksson, Hampus Larsson, Daniel Välitalo och Oscar Molin är alla skadade och laget lär innehålla samma spelare som besegrade Kiruna dubbelt upp den gångna helgen. Liten förändring i laget då Jimmy Blixt verkar förpassas till fjärdelinan til förmån för Jonathan Johansson och det kan nog vara bra att det rörs om lite grann. Varken tredje eller fjärdelinan har ju rosat marknaden speciellt mycket på sistone.

Troligt lag enligt .com:

Målvakter:
Björn Wållberg (Marcus Evertsson)

Backar:
Alexander"41"Eriksson – Martin Johansson
Anders Grönlund – Lars Malm
Jonnie Karlsson – Robin Axbom

Forwards:

Marcus Waldehagen – Tomas Wallgren – Joni Lindlöf
Joakim Vikström – Jonas Floberg – Linus Boström
Jonathan Johansson – Joakim Törnqvist – Jimmy Andersson
Jimmy Blixt – Daniel Palmebjörk – Dennis Boström

Lövenbloggaren (som missar veckans två matcher pga av resa till Vita Hästenland) tror på seger 3-1.

The Sandwich tippar kort och gott 4-2. Med tanke på vädret kanske tyvärr en och annan stannar hemma. I annat fall är det ju i matcher mot Asplöven och Kiruna publiken borde i komma i stora massor. I dag är det nog tyvärr mest snön.. 🙁

Ps. Eftersom jag kommer befinna mig i en bil färdandes söderöver under matchen vore jag tacksam för SMS-uppdateringar på 070-3621639  ; ) Ds.

Åsså glömmer vi inte insamlingen Supporterspelaren, som nu är uppe i drygt 30 000 kr och mer kommer det att bli. Du kan påverka utgången. Gör det.

0 thoughts on “Inför Asplöven

 • 10 november, 2010 kl. 13:18
  Permalänk

  Bli en lövenbyggare 😉

  Svar
 • 10 november, 2010 kl. 23:47
  Permalänk

  Svar till Olov (2010-11-10 13:18)
  Helt rätt Olov! Utöver Lövenbyggare hoppas vi alla är eller blir Löven kompisar, medlemmar i föreningen, aktieägare till bolaget och givmilda donatörer i Supporterspelaren. Många bäckar små och alla vägar bär till Rom.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: