Inför Asplöven

Dags för premiär i Allettan, något vi väntat på i dödagar. Vi har värvat rejält med spets och nu väntar vi på en direkt utlösning. Vi har dock svåraste inledning med Asplöven, som vi gått bet mot vid bägge mötena i Haparanda hittills i år. Nu är vi dock starkare, men det är också Asplöven.

Läs Macijevski/Tsmikalis/Wikström/Hedström/Horacek/Strömberg! + Fullsatt!

Det troliga laget ser ut så här enligt .com:

Trolig laguppställning:

Målvakter:
Daniel Wälitalo (Björn Wållberg)

Backar:
Alexander"Säffle"Eriksson – Alexander"Igor"Eriksson
Anders Grönlund – Oscar Molin
Jonnie Karlsson – Robin Axbom

Forwards:
Marcus Waldehagen – Peter Tsimikalis – Tomas Wallgren
Mason Graddock – Jonas Floberg – Jimmy Blixt
Joni Lindlöf – Johan Wikström – Aleksandrs Macijevski
Johan Bergmark – Fredrik Öberg – Joakim Vikström

I laget saknas giganten Martin Johansson vilket återigen visar på bristen i truppen. Visst, när vi fick möjligheten att först värva Fredrik Öberg, sen Alexander Macijevski och till slut Peter Tsimikalis var uforin nästan total. Att sen Johan Wikström blev tillgänglig gjorde ju att vi inte kunde missa framspelningen till öppet mål… MEN(!!) vi står ändå och faller med backarna. Inte till kvalitéen utan till antalet, men detta betyder inte med automatik att jag accepterar utfyllnad av juniorer, eftersom kvalitéen helt enkelt inte håller måttet i en allsvensk trupp.

Lövenbloggaren tippar seger med 4-3.

The Sandwich är dessvärre rädd att Asplövens svit gentemot det riktiga Löven alltjämt står sig. Strömberg i tom kasse till 3-1 efter total dominans av vårt Löven. Surt sa bävern!

By the way: Mjörnberg på Hockeysverige tyckte följande i torsdags: – Den stora lövhögskampen på lördag blir spektakulär i och med att både Jonte Hedström och Conny Strömberg skrinnar in i Asplövens färger och helt ärligt, det bästa för den norra Allettan vore ju om Haparanda-laget vinner den matchen… och självklart förstår man honom. Favoritfall är alltid intressant, men det skiter väl vi i? Vi sänker Letho HC direkt och låter SockerConny devalvera en smula,eller hur? Sätter ribban liksom?

Hur tro du matchen slutar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: