Inför Almtuna och inget annat

Kan inte skylla på trötthet, men kanske tillfällig sinnesförvirring. kanske lite svininfluensan på hjärnan? Whatever, nu stämmer i alla fall motståndet. Kanke ett medvetet skrivfel för mer trafik? Nä, så illa är det inte… jaja… åter till matchen…

Ännu en match i raden eller matchen med stort M? Jag tror definitivt att vi i ikväll kan se starten på ett nyare Löven. Känns som om rockaden i laget kommer att ge den positiva boost man är ute efter. Kanske vi imorgon kan börja trycka upp följande t-shirt?

Det magiska datumet då Löven likt Fågel Fenix reste sig ur askan.  Dessvärre får vi göra det utan Victor Lindgren som ännu slickar såren efters in svårläkta fraktur.

The Sandwich tror på Lövenseger med 3-1 och att Tero Koponen sätter sista struten i tom kasse.

Lövenbloggaren siar också om gröngul framgång men tror på em något målrikare tillställning. Visst låter 5-2 till Löven helt överkomligt? Även här sitter sista kassen i tom Almtunakasse, men med Schultz som målskytt.

Ni missade väl inte att Nils Andersson tror på en rejäl islossning med storseger via 6-1?

+++

I vårt arbete med veckorapporteringen Green Connection har vi funderat och sökt info kring varför Fredrik Davidsson ännu inte spelat med Asplöven. Nu förstår vi varför. Kanske ÖIK nästa?

+++

Från ÖIK till OIK är steget inte så långt, låter nästan som ett samtal mellan två grisar med olika dialekt. Nä, skämt å sido…Oskarshamn verkar vilja förstärka backbesättningen med Jonathan Zion, senast i norska Stavanger. Ser intressant ut och kan behövas i ett Oskarshamn som likt Löven sladdar i tabellen.

0 thoughts on “Inför Almtuna och inget annat

 • 13 oktober, 2009 kl. 17:02
  Permalänk

  Jag hoppas att ert lag i alla fall vet att de skall åka till Uppsala ikväll. Annars är den matchen snabbt avklarad i Gränbyhallen

  Svar
 • 13 oktober, 2009 kl. 19:15
  Permalänk

  Finns väl inte en chans att de vinner. Om vändningen kommer är det nog inte idag i alla fall.

  Svar
 • 13 oktober, 2009 kl. 20:16
  Permalänk

  Ja, nu startar det, vänder menar jag. Jesse strax innan periodens slut visar vägen var målet står. Det är så det skall se ut – puckar på mål. Nu vaknar nog resten av laget åxå trotts lite seg uppstart i matchen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: