Inför Almtuna

Almtuna på bortaplan inför en fanatisk hermmapublik? Kan mycket väl bli sanning då Alnmtunas samarbetspartners bjuder alla och en var på gratis inträde. Detta kommer  givetvis att tagga hemmalaget, men förståss även Löven. Vem gillar inte att spela inför mer eller mindre fullsatta läktare?

Hur går det då? ja, Almtuna sitter säkert (för att använda en sliten Idol-tern) för en plats i ett framtida playoff och får via seger riktigt häng på topp 3. Almtuna får givetvis gälla som favorit efter som man vunnit 15 av 18 hemmamatcher varav 14 efter full tid. Laget innehåller min skräckmotståndare Robert Kimby killen som "alltid" gör en massa poäng mot Löven känns det som. Nu toppar han förvisso lagets interna poängliga och snittar nästan en poäng per match, så varför skulle Löven vara ett undantag?

Löven är dock inne i en bra trend med två raka segrar och Almtuna kommer att få göra en riktigt bra match om man ska vinna i eftermiddag. Nyckeln till gröngul framgång stavas givetvis Patrick Galbraith. Han måste komma upp i en högre standard än den han visade senast mot Leksand, även om det trots allt blev seger. Han är dock inte mer än mänsklig och även solen har sina fläckar. Patrick är ändå den sol som strålar mest i dagens Löven och jag tror han höjer sig när det som bäst behövs och för Löven till en något överraskande trepoängare. Jag avslutar med att ställa mig väldigt frågande till att sätta upp Nils Andersson som sjunde back? Han visade med att klar tydlighet i tredje perioden mot Leksand att han är fit for fight och även om Alexander Eriksson gjorde en klart godkänd insats så behövs Nisses offensiva kvalitéer och då inte bara i powerplay.

Laget:

Målvakt: Galbraith (Nyberg)
Förstafemman: Lundström, Vikeväinen – Mustonen, Qvist, Lindgren
Andrafemman: Eriksson, Korkeavuori – Wennerberg, Lundberg, Wikström
Tredjefemman: Johansson, Svedberg – Isaksson, Koponen, Enström
Fjärdekedjan: Floberg, Thörn, J. Andersson
Extraback: N. Andersson

Missa inte att matchen sänds på s24.Klicka här för info.

Lövenbloggaren tippar seger med 3-2.

The Sandwich tror tyvärr det blir torsk, 4-2 till Almtuna


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: