Inför AIK

Lövens roadtrip avslutas idag med bortamatch mot AIK (det riktiga). Frågan är om man kan följa upp det goda spelet man stundtals visade mot Malmö i fredags? Dock är jag lagd att hålla med Jocke när han sa: – Jag tar hellre kasst spel och en vinst än bra spel och en förlust. Löven får gärna spela världens tråkigaste och minst sevärda spel under återstoden av säsongen, så länge det genererar poäng. Bloggen tog en snabbt snack med Maksim Matushkin som givetvis var besviken över förlusten mot Malmö men var riktigt hoppfull inför mötet med AIK: –  Jag tror att vi har en riktigt bra chans! Synd bara att vi torskade mot Malmö när vi likaväl kunde ha vunnit. Det kändes riktigt surt. Spelar vi likadant som i Malmö och gör mål på våra chanser så vinner vi!

Bloggen har inte fått några indikationer om föränndringar i laget, vilket givetvis gör att vi misstänker att man kör med samma lag som mot Malmö.

Lövenbloggaren tippar desvärre förlust med 1-5

The Sandwich tippar i samma riktning men med ändelsen 2-4

+++

Vi passar idag på att gratulera just nämnda  Maksim Matushkin på din 20-årsdag. Jag vet vad jag gjorde på min 20-årsdag. Du spelar hockey. : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: