Inför AIK

Nytt möte med AIK, nu på bortaplan. Får vi återse frenesin i Lövens spel från i tisdags? Jag tror det. Laget är inne i en bra trend med lövenmått mätt med två raka segrar.

Laget sägs vara följande:

Målvakter:Thomas Sehlstedt (Patrick Galbraith)

Förstafemman : Johan Svedberg, Martin Johansson – Magnus Isaksson, Fredrik Öberg, Jesse Schultz.
Andrafemman: Olli Korkeavuori, Jussi Heikkinen – Tomi Mustonen, Eetu Qvist, Johan Wikström.
Tredjefemman: Nils Andersson, Per-Anton Lundström – Christopher Thörn, Tero Koponen, Jonas Floberg.
Fjärdefemman: Ville Vikeväinen, Andreas Stenling – Jimmy Andersson, Jens Ledin, Marcus Lundberg.

Varför man placerar Wikström i andra femman är för mig en ytterst svårtlöst gåta. In med Thörn där och låt Wikström köra det defensiva i tredjelinan eller rent i den fjärde i ett skifte med Lundberg. Att man sätter in Stenling fattar jag inte heller, fast han får förhoppningsvis lika lite eller mindre tid än Maksims 2.51 från förra matchen.

AIK då? Ja, AIK är väl alltid AIK, ett lag i raden man vill besegra. jag måste erkänna att jag blev inponerad av deras förstaperiod i tisdags med distinkta passningar så det bara smällde i klubborna, typ sånt man drömmer om i Löven. Sen vete fan vad som hände, men de blev helt klart lättare att tas med ju längre matchen led. Nu lär de söka revanch så det står härliga till, men är vi med från start och kan hålla stången under den första perioden tror jag vi kan knipa i alla fall en poäng. En grej jag gillar med AIK:s hemsida är att dom anger hur många som köpt förköp till matcherna. Något att ta efter? Likaså familjebiljetter? Nu känns det väl sådär att endast 996 pers löst biljett i onsdags, men kan säkert ändras.

Glöm inte att matchen sänds på S24.se för futtiga 79 kr. Sajten brukar ha bra kvalitet på sina sändningar till skillnad från exempelvis Viasat on demand. Har ni inte anmält er till tävlingen på hemsidan borde ni kanske gjort det, fast nu fick ju en annan lite mindre chans.. men det bjuder jag på.

Här hittar du viktiga siffror från tidigare möten m.m.

+ + +

Lövenbloggaren tippar 3-3 och seger efter straffar. Schultz avgör?

The Sandwich kontrar med 4-2 till AIK. …eller kan det äntligen bli Terronen i tom kasse?

0 thoughts on “Inför AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: