Info inför ”högriskmatchen”

Björklöven lämnade under dagen följande info på sin hemsida med anledning av att matchen i morgon fredag mellan Löven och gästande MODO av HockeyAllsvenskan klassas som en s.k. ”högriskmatch”.

loven_modoHockeyallsvenskan har kvalificerat matchen som en ”högriskmatch” vilket bland annat innebär att samtliga besökare kommer att visiteras innan man kommer in i arenan. Med tanke på visiteringen och en fullsatt arena ber vi därför alla åskådare att komma i väldigt god tid innan match, gärna en dryg timma innan nedsläpp. Entrén öppnar redan klockan 14:00.

Entré Björklöven
Det finns tre ingångar på framsidan av arenan. För att underlätta och effektivisera entrén ber vi Er gå till rekommenderad entré.

Ståplats H – Ingång via Green Devils entré på höger sida av arenan.

Sittplats sektion C/D/F/O/P/Q/R: Ingång via ståltrappen på framsidan av arenan.
Sittplats sektion I/J/K/S/T/U: Ingång via ståltrappen på höger sida av arenan.
Loge 1-13: Ingång via ståltrappen på framsidan av arenan.
Loge 14-20: Ingång via ståltrappen på höger sida av arenan.

HKP – Ingång via Green Devils entré på höger sida av arenan.

Entré Modo
Modos supportrar har tilldelats bortaståplats samt sektionerna A/B/L/M/N och ska gå in på baksidan av arenan. Modosektionen är helt avskärmad från övriga sektioner och det går inte att gå mellan.

* * *

Björklöven har även uppmanat att man lämnar bilen hemma om man har möjlighet, tydligen är parkeringen bakom arenan avspärrad denna gång och förklaringen kan väl möjligen stavas vars alla mopeder ska parkeras. Detta dock egna spekulationer.

Positivt oavsett att Björklöven går ut med denna info och att man även försöker nyttja alla ingångar på ett bra sätt, bara att hoppas alla hörsammar vädjan att komma i tid så att alla tagit plats innan line up och nedsläpp.

* * *

Supporterklubben Green Devils skrev i förrgår följande på sin hemsida inför morgondagens ”derby”:

”Nu på fredag är den dags för den andra hemmamatchen mot Modo för säsongen. Det finns i skrivande stund endast ett par hundra ståplatsbiljetter kvar så det gäller att säkra biljetten snarast ifall man ska dit!

Björklöven har även meddelat att ytterdörren in till O’learys kommer att vara stängd, alltså bara entré inifrån hallen.

Nu är det dags för en uppryckning på H. Har varit alldeles för dött många matcher. Köp biljett och KOM I TID så fixar vi en jävla stämning i hallen. Notera att matchstart är 16:00!

Väl mött.”

* * *

Arkivfoto: Lövenbloggaren

Men även om förra årets avslutning bjöd på ett steg framåt mot AIK och årets första bort mot Vita Hästen blev ett rejält felsprång dags att ladda om och försöka tända till igen.

T3 Center är vår borg, grönt och gult är våra färger och även om killarna har det lite tungt på isen ska ingen dessutom kunna komma och ta läktarna från oss. Inte sant?

2 thoughts on “Info inför ”högriskmatchen”

 • 5 januari, 2017 kl. 15:37
  Permalänk

  Kommer det ens någon publik ?
  Vem vill se löven skämma ut sig igen?

  Svar
 • 5 januari, 2017 kl. 15:48
  Permalänk

  The Sandwich, all heder att du någonstans hittar en positiv vinkling i allt elände, men att det nu snarare handlar om att vinna en läktarmatch än att vinna matchen på isen trodde nog varken du eller jag när säsongen startade. 🙂

  Keep up the hard work med bloggen. Förstår att det måste kännas djävulskt drygt att lägga mängder med timmar på bloggen varje vecka och att mer eller mindre det mesta som är värt att rapportera om är målvaktstabbar, backkriser, skador, felrekryteringar, oinspirerade spelare osv. Men – till skillnad från Björklövens A-laget tar bloggen ordentliga steg framåt, månad efter månad, säsong för säsong. Tack för det.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: