Info inför derbyt!

I morgon ny hockeyfest mot MODO Hockey i A3 Arena, just nu ett fåtal biljetter kvar, dessa hittas HÄR. Björklöven har även släppt specifik info inför i morgon.

I morgon fredag blir det folkfest i A3 Arena med fullsatta läktare och dubbla klackar när Björklöven möter MODO.
Matchen mot MODO har en högre klassificering vilket bland annat innebär att samtlig publik kommer att visiteras. Att visitera alla besökare är väldigt tidskrävande och det är därför viktigt att du kommer i god tid för att inte riskera att missa början på matchen.

– Vi kommer göra vårt yttersta för att det ska gå så smidigt som möjligt. Vi ber därför också alla besökare komma tidigt och samarbeta så kommer det gå hur bra som helst, säger Björklövens säkerhetschef Magnus Olovsson.

Entre

Entrén öppnar redan klockan 17:00 och fram till 18:00 erbjuder vi 25% rabatt i souvenirshopen samt hamburgare för endast 20:-

Utgång i paus och rökning

När det gäller utgång och rökning i paus är det endast tillåtet vid HKP-entrén och ståltrappen vid sektion I och innanför staketet. Utgång genom övriga dörrar är lika med hemgång.

Bortasupporter

Entré till bortaståplats måste ske vid avsedd entré på vänstra långsidan. Bortaståplats kommer vara avskild från övriga arenan. Det går ej att köpa biljett till ståplats H och sedan gå över till bortastå.

Intro

Det blir inget traditionellt intro i samband med spelarentrén eftersom arenan måste vara fullt upplyst. Alltså ett bra tillfälle för alla i publiken att ta ifrån tårna när publiken välkomnar lagen på isen.

Vad tycker du annars om allt detta..? Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Info inför derbyt!

  • 29 november, 2018 kl. 21:13
    Permalänk

    Det var enklare och bättre förr.
    Viktigast att löven tar 3 poäng eftersom de ska hamna top2 innan serien är slutspelad.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: