Veckans matcher & träningar

Efter en vecka med två segrar mot i tur och ordning jumbon SSK (5-3) och i fredags kväll då Västervik (3-1). Nu väntar en ny vecka med två nya matcher och sex möjliga poäng. Med andra ord nu dags för nya utmaningar och nya möjligheter. En lövare ger aldrig upp!

Dag: Onsdag 15 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: T3 Center

Motståndare: HC Vita Hästen

Matchen på onsdag hemma i T3 Center kommer att betyda så oerhört mycket för Björklöven som klubb. Vi har med Fagervall och en tät defensiv vunnit på bortaplan, kan och vågar vi nu spela på samma sätt hemma för att bärga tre nya poäng?

Vita Hästen är i skrivande stund seriens tionde bästa bortalag med åtta segrar på 20 matcher, med 24 inspelade poäng och en målskillnad på 37-45. Vi kontrar för övrigt med att efter de nu fem raka torskarna i T3 Center vara seriens 12:e bästa hemmalag med ynka 31 poäng på 21 matcher och en målskillnad på 66-82.

Vi har mötts tre gånger den här säsongen där vi först vann borta med 2-1 i omgång 6, samtidigt som vi vann hemma med 6-2 i omgång 19 för att i den 32:a omgången förlora med hiskeliga 6-0 i Himmelstalundshallen.

Under förra säsongen vann vi båda mötena mot Vita Hästen med 3-0 respektive 2-1 hemma i T3 Center.

Matchen på onsdag sänds via webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

Cmore-600x341

* * *

Dag: Fredag 17 februari

Tid: kl. 19:00

Plats: Fjällräven Center

Motståndare: MODO

På fredag möter vi i Fjällräven Center ligax MODO för fjärde gången den här säsongen i nåt slags ”derby”. De är i skrivande stund seriens 13:e bästa (eller näst sämsta) hemmalag med tio segrar på 22 matcher, med 29 inspelade poäng och en målskillnad på 49-63. Vi kontrar för övrigt med att vara seriens 12:e bästa bortalag med 23 poäng på 22 matcher och en ändå inte så läcker målskillnad på 48-70.

Vi har mötts tre gånger den här säsongen där vi först föll hemma med 3-5, vi tog dock halv revansch via 3-4 (efter övertid och straffar) borta i omgång 20 och senast hemma i T3 Center vann vi med 6-3 efter bl.a. ett 100%:igt power play.

MODO spelade förra säsongen i SHL och för att kunna kalla sig ”heart of hockey” bör så klart klubben lira i SHL, frågan är bara om man kommer kunna komma tillbaka till högsta ligan och i så fall när?

Innan mötet på fredag hinner MODO i kväll möta VIK Västerås hemma i Fjällräven Center och på onsdag möta Södertälje SK på bortaplan.

Matchen på fredag sänds på CMore Sport samt på webben via C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild. Har du tänkt köpa biljett till på fredag gör du det HÄR.

Cmore-600x341

* * *

Så här tränar då Björklöven under denna vecka:

Måndag: kl. 11 – 13

Tisdag: kl. 11 – 13

Onsdag: kl. 11 – 12 (matchvärmning)

Torsdag: kl. 11 – 13

Fredag: kl. 11 – 12 (matchvärmning)

Lördag: –

Söndag: kl. 10 – 11:30

* * *

Tankar och förhoppningar inför veckans två matcher..?! Fältet som vanligt fritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: