In och rösta

Att vi brukar anses ha det snyggaste klubbmärket är känt. Nu ska man utse hockeyallsvenskans snyggaste tröjor denna säsong. Klart du måste göra din röst hört.Ta chansen att rösta fram Lövens tröjor till dom snyggaste i hockeyallsvenskan (om du nu tycker så). Röstar gör du genom att klicka på bilden nedan.

 

Johan Löf / AXELLÖF

Monster-Kevin kan även balansera på stoppen. Foto. AXELLÖF

2 thoughts on “In och rösta

 • 21 september, 2015 kl. 15:40
  Permalänk

  Det är så härligt med omröstningar på kvällsblaskornas sidor. Kollade igenom vilket betyg som fått flest röster hos lagen och kom fram till att betygen som fått mest var som följer:

  Mora 1
  Asplöven 1
  AIK 1
  Björklöven 1 och 3
  Västerås 1
  Karlskoga 1
  Almtuna 1
  Tingsryd 1
  Timrå 1
  Leksand 1
  Pantern 1
  Vita Hästen 1
  Sundsvall 1
  Oskarshamn 1

  Själv tycker jag att de flesta lag har rätt fula tröjor, mest pga reklamen som bara sätts dit utan tanke på harmoni med tröjan. Se t.ex Tingsryds tröja som knappt är en tröja utan lika gärna hade kunnat vara en bakgrund för en TV4-intervju. Bäst i kaoset har dock AIK och Leksand, tyvärr är inte lövens tröja snyggast, däremot är det den jag älskar mest.

  Svar
  • 21 september, 2015 kl. 19:51
   Permalänk

   Och tittar vilka lag som fått med 5:or så är det de lag som har mest fans dvs Leksand (21 %), AIK (21 %) och Löven(19 %). Att man sen kan rösta flera gånger gör ju omröstningen allt annat än trovärdig. Sen måste man ju lustgöra sig över Panterns reklam. En okunnig skulle ju kunna tro att dom heter Nature Snax. 😀 Och Vita Hästens utan reklam skulle väl bli en röd träningströja typ…?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: