Icebreakers till Umeå?

Egentligen tänkte jag ha rubriken "Foppa på väg till Löven" med en passning till Aftonbladets ständiga lockrubriker. Det rör sig givetvis om en ny turné med Peter Forsbergs Icebreakers där Växjö kan vara en plats och i så fall den 12  augusti, men Wennerholm uppger preliminärt att en match är inplanerad i Umeå Arena den 10 augusti och att det skulle kunna vara en match mellan Icebreakers och vårt kära Löven. Bloggen kollade upp detta med Björklöven och dom har inte fått någon sådan information.

Ligger det trots allt något i det så kan det ju i så fall bli en rolig start på den kommande säsongen, eller vad säger ni?

0 thoughts on “Icebreakers till Umeå?

  • 18 februari, 2011 kl. 10:37
    Permalänk

    Med tanke på att tre kronor kommer hit om några veckor och sen det här till hösten. Ja satan grattis umeåbo kan man väl bara säga. Sen har vi ju en all star match att se framimot med om ett år ca och just den matchen jag nämnde sist ska vi tacka alla arbetare i norrhockey för. Vi hoppas alla tillsammans ska arbeta för välfylda hallar framöver oavsett vilken div löven spelar i. Så ut å marknadför hockeyn på stan. Glöm inte att besöka sponsorhuset.se/if björklöven. Finns pengar att hämta till klubben därigenom

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: