Icebreakers 10/8!

Uppladdningen för nästa veckas match mot Icebreakers pågår för fullt, visst har du köpt biljett? Bloggen har som bekant varit med på en pressträff nere i The Heart of Hockey där vi bl.a fick se bröderna Sedin i full aktion i gymmet. Magövningarna såg rent ut sagt fördjävla plågsamma ut. Men de båda gjorde det trots allt med ett leende, om än något ansträngt, på sina läppar.

Utöver gymträning med Sedinarna berättade Hasse Andersson om själva tanken med Icebreakers som nu firar 10 år och sammanlagt delat 4,5 miljoner i stipendier och gåvor till handikappade och sjuka barn. Hasse berättade dessutom att det kommande onsdag börjar säljas en bok (Från dröm till verklighet) om Icebreakers och stiftelsen.

Vad gäller spelarna så är det nu nästan så att de får tacka nej till intresserade och de yngre som Lander, Erixon, Pääjärvi-Svensson svarar ja på stående skridsko. Lander menade att det var otroligt stort att ens bli tillfrågad. Vi återkommer med komplett laguppställning inom kort.

+ + +

Har du inte köpt biljett bör du göra det så snabbt som möjligt, när får vi chansen att se ikoner som Foppa/Näslund och framtidens stjärnor som ovan nämnda Lander och Pääjärvi? Onsdag den 10 augusti kl 18 är det nedsläpp. En hockeyfest du inte bör missa!

0 thoughts on “Icebreakers 10/8!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: