Fler sålda säsongskort jfr i fjol och..

.. i morgon är det sista chansen att köpa ditt säsongskort till reducerat pris. I går var det enligt Niclas Bornefjord (Björklöven Marknad) 1 358 sålda årskort vilket är mer än i fjol vid motsvarande försäljningstidpunkt. Jag fiskade även fram lite mer fakta.. kommer nedan. Men har du ännu inte löst säsongskort passa på i kväll eller i morgon, för sedan stiger priserna.

Säsongskort 16_17

Klicka på bilden ovan för mer information om säsongskorten och för att spana in Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Men enligt Niclas ska dessa 1 358 jämföras med 725 st efter lika lång försäljningsperiod (antal dagar) föregående försäsong. På frågan om hur många säsongskort vi sålde totalt svarar Niclas:

– Totalt såldes ca 2 400 säsongskort förra säsongen med en del av dessa säljs under säsongen i form av spurtkort eller halvårskort och vid seriepremiären brukar sålda kort ligga kring 2 100 st.

Jag frågade även om det finns någon specifik budget eller hur många säsongskort man siktar på denna säsong? Niclas svarar då: – Näe, någon budget sätts inte på antal kort eftersom prisbilden skiljer sig så mycket mellan billigaste ståplatskort och dyraste sittplatsen. Men målet kommande säsong ligger ungefär som förra säsongen med vissa mindre justeringar. Niclas fortsätter: – Vi har även kommit igång med säsongskort DAM och har sålt ca 50 säsongskort så här långt.

För att spetsa till det hela erbjuder vi alla som skaffar dubbla säsongskort innan sista augusti 2016 (med säsongskort både herr och dam) en unik halsduk i de rätta färgerna som en liten bonus. Läs även mer HÄR om detta.

Kul ändå att det redan sålts 50 årskort för Damlaget och klart mer än i fjol vid motsvarande tidpunkt gällande Herrlaget. Det bådar gott.

* * *

Och visst har du som läsare redan löst säsongskort inför kommande säsong? ..och i fall inte, vad har du för anledning eller motivering till det? Delge gärna oss andra.. Fältet som vanligt fritt.

4 thoughts on “Fler sålda säsongskort jfr i fjol och..

 • 2 juni, 2016 kl. 17:36
  Permalänk

  Självklart har man skaffat årskort hos både herrarna och damerna ?

  Svar
 • 2 juni, 2016 kl. 22:28
  Permalänk

  Jag funderar på att skaffa även för damerna, men då vill jag se att även deras matcher styrs upp vad gäller intro & reklam & dylikt.

  Svar
  • 7 juli, 2016 kl. 19:18
   Permalänk

   What I find so inireesttng is you could never find this anywhere else.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: