I morgon dags för match och vem tar över ”A:et” efter Alexander Hellström?

Säsongen är äntligen igång och så smått kommer även Löven4Ever sparka igång i veckan. Efter en dryg vecka med is i A3 stundar snart vår första träningsmatch på hemmaplan, den mot ett tippayt topplag i SHL i Luleå Hockey i morgon torsdag.

Rahimi näste man med ett A på bröstet? Foto: Lövenbloggaren

Ska bli fantastiskt roligt att gå på hockey igen och det med publik på plats. Minns känslan när vi hann med en match med 300 pers på läktaren. Då var känslan ”Wow, vilken stämning”. Nu lär det bli minst lika bra om inte bättre.

Många lag presenterar i dagarna sina lagkaptener och att Fredrik Andersson fortsätter med ett C på bröstet är mer än självklart. Han beskrivs, precis som Mats Lavander gjorde under sin tid, som kaptenernas kapten av lagkamraterna i laget och jag kan bara hålla med. En mer självklar lagkapten finns inte. Lika givet är att Alexander Wiklund fortsätter som en av de assisterande kaptenerna, men då Alexander Hellström lämnat skutan och förpassat skridskorna på den berömda hyllan finns nu en vakant plats för det andra ”A:et”.

Här är det för mig nästan lika självklart att den tillfaller Daniel Rahimi. Bra ledaregenskaper, pondus, respekt och en stor portion rutin gör honom självskriven. Liten bubblare kunde förstås vara Alex Hutchings, men där faller nog hans nasala ”We gonna get you one more time!” och annat tugg honom lite i fatet.

Hur går era tankar?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “I morgon dags för match och vem tar över ”A:et” efter Alexander Hellström?

  • 11 augusti, 2021 kl. 17:52
    Permalänk

    För mig är Hutchings given. Har varit många år i klubben nu och är viktig för transatlanterna i laget

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: