-I år siktar vi ännu högre

Under fjolårs säsongen gjorde han succé vilket också gör det möjligt att återvända och i år siktar han ännu högre.Vi pratar om Kim Karlsson som under säsongen i fjol inte fick ut sin rätt i Björklöven och fick söka sig efter nytt.

Han hamnade då i SC Langenthal i Schweiz där han stod för 31 poäng på 29 matcher, fördelat på 13 mål och 18 assist något som många kallar succé. Han återvänder nu.

I Schweiz tillåts bara 2 importer per lag och det kan därför vara svårt att som annat än amerikan att få plats. Kim är därför extra glad att få fortsätta spela i Langenthal.

Kim tar med sig familjen ned även denna gången och närheten till Sverige med bara några timmars flyg möjliggör för dem att kunna åka lite mellan.

Langenthal siktar mot toppen och både Kim och laget kände att de hade mer att ge när de i fjol åkte ut i semifinal. Så i år siktar de på final och kanske rent av bli mästare.

Vi tackar Kim för att han tog sig tid och önskar honom lycka till.

 

2 thoughts on “-I år siktar vi ännu högre

 • 3 augusti, 2018 kl. 12:56
  Permalänk

  Riktigt kul att ni gör intervjuer.

  Ett tips: Mixa gärna textformerna i inläggen. Så att informationen både skrivs ihop som ovan (Summerande form) men att det även finns citat (Citatform) Lite konstigt när rubriken lyder ”- I år siktar vi ännu högre” men detta citatet finns ingenstans i texten utan bara summerad.

  Tack för ett bra jobb i övrigt!

  Svar
  • 3 augusti, 2018 kl. 18:20
   Permalänk

   Tack för kritiken, inlägget skrevs på resande fot, via mobilen och tyckte att det framkom i ingressen att de siktar ännu högre. Men ska tänka på det ytterligare i inlägg framöver.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: