Hylla Fagervall?

Björn hyllar idag Fagervall som enligt honom "har hittat rätt", dvs att han förstått att kontinuitet inte bara är ett ord utan någonting man faktiskt kan praktisera. Bloggen har vid ett otal tillfällen varit inne på att just kontinuitet måste vara ett ledord och att det kommer fem i tolv är förstås bättre än aldrig, men spontant känns det många minuter för sent och knappast något värt att hylla. Det borde vara självklart för vilken tränare som helst, från dag ett på sin post. För oss är det självklart att spelare MÅSTE få spela ihop under en längre tid för att få spelet att fungera. Om man vet hur lagkamraten rör sig, hur just han vill ha pucken, när han vill ha pucken och när han inte vill ha pucken så blir det ju så hiskeligt mycket lättare att spela.

Sedan är det lätt att vara efterklok och med facit hand konstatera att förklaringen ligger i kontinuitet. Vad hänt och vem hade stått med struten ifall Jocke nött vidare med samma gäng utan framgång. "Han måste ju göra nåt, vaska om i femmorna och matcha annorlunda!" Bara en tanke, men de allra bästa och flesta tyckarna finns nog vid sidan av båset, eller vad tror ni? Möjligen att förklaringen ligger i kontinuitet, en annan tänkbar anledning skulle kunne vara skadebekymmer och därigenom inträde av lite frisk juniorenergi i form av Messy, Johansson, Hörnell m.fl.

Med facit i hand är allt lätt och det går att sia än hit, än dit och vips slank vi ner i diket. Huvudsaken är i dag trots allt att laget börjat vinna och att vi kanske undviker ett kval, för det hade varit en fruktansvärd upplevelse i slutet på den här minst sagt mörkiga säsongen.

0 thoughts on “Hylla Fagervall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: