Hutchings 18/19 i siffror

Helt plötsligt presenterades i går eftermiddag forwarden Alex Hutchings som supporterspelare. Alex som den gångna säsongen representerat IK Oskarshamn. Det blir nu tredje vändan i en gröngul tröja och vad ser vi då för stats för Alex föregående säsong?

Se nedan för Alex stats från säsongen 18/19:

Antal matcher: 60

Snittid/match: 15:25 min/match, i grundserien

Mål: 16 st.

Assist: 25 st.

Poäng: 41 st.

Utvis.min: 100 min

+/-: +7 (38-31)

Skott på mål: 152

Utdelade tacklingar: 4, i grundserien

#90 Hutchings, Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Sportchef Kenttä sa i går till VK bl.a. följande apropå Hutchings:

– Alex kommer att tillföra i offensiven och utvecklade även sitt defensiva spel ifjol (i Oskarshamn). Han är nu en mer komplett spelare än när han var hos Björklöven senast. Hutchings var en av de bärande spelarna hos mig i fjol i Oskarshamn och när supportrarna gav oss möjligheten att få Alex så var det inte så mycket att tveka på!

Det var lite stats gällande Alex Hutchings och hans säsong i Oskarshamn den gångna säsongen, men vad säger ni läsare om Alex siffror..!?

Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Hutchings 18/19 i siffror

 • 23 juli, 2019 kl. 21:44
  Permalänk

  Jag gillar Hutch, men frågan är hur han ska ”passa in” denna svängen.. Är det Känttä som sätter spelidén och spelsystem å Fagervall får rätta sig i ledet eller har Kimby ett finger med i spelet eller sitter dom alla tre och kommer fram till ett spelsystem?

  Kedjeformeringar och kemin mellan kedjekompisarna måste ju sitta!!

  En spelare som är värvad för att producera och göra det man är bäst på måste trivas med sina kedjekompisar för att kunna presentera match efter match..

  En ”tänkande” hockeyspelare är aldrig en bra spelare. Helst ska spelaren gå på instingt och göra det som sitter intränat i ryggmärgen.
  Börjar en spelare som Hutch tvivla och tänka för mycket så börjar man oftast missa lägen som man annars sätter osv. Då får man helt plötsligt jobba mycket hårdare för att poäng ska trilla in.

  Jag hoppas Känttä, Kimby & Fagervall kan ta fram en spelidé som spelarna kan köpa och utföra så att Löven kan bli ett lag att räkna med i höst.

  Jag är less på dålighockey med skit resultat både ekonomiskt och sportsligt.

  Jag hoppas det ska bli skoj att gå på hockey igen.

  Mvh Deven

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: