Hurtig på marknaden

Marcus Hurtig som var på väg till Björklöven innan konkurshelevete lämnar med allt att döma Visby/Roma med ambitionen att spela på en högre nivå. Kan han vara intressant för vår gröngula trupp? Att den allsvensk klubb skulle våga satsa på honom i dagsläget när han bara haft 6 matcher i benen efter sin svåra knäskada tycker jag låter väl magstarkt. Den som lever får se. Stålnacke spekulerar fritt om att han redan kan ha kritat på för Piteå, men skulle det stämma förstår jag inte alls uttalandet på helagotland.se: – Han har tidigare sagt att han har ambitioner att spela högre upp och vi har ingen direkt kontakt nu. Piteå kan väl knappast rankas som en högre nivå än Gotlandsklubben?

0 thoughts on “Hurtig på marknaden

 • 25 maj, 2011 kl. 19:26
  Permalänk

  Det kan inte B-Löven heller rankas som…

  Svar
 • 25 maj, 2011 kl. 20:17
  Permalänk

  Svar till S (2011-05-25 19:26)
  Kan du i och för sig ha rätt i, men vi borde ligga före Piteå. Samtidigt lirade han ju med dom en sväng ifjol, så de kanske ligger bättre till. Tycker bara det är märkligt med spelare som snackar om sin kapacitet innan dom visat den. Går han till allsvenskan lär han ju riskera att hamna i skymundan.

  Svar
 • 26 maj, 2011 kl. 08:43
  Permalänk

  Vad är det som säger att Björklöven ligger före Piteå? Två klubbar som båda ”rekonstrueras” efter samma princip. Unga tränare och många hemmaspelare. Marcus Hurtig är från Piteå och hans ”hjärta” borde rimligen ligga närmare Piteå än Björklöven. Om inte löven åter plockar upp stora plånboken. Det mesta tyder väl på att båda lagen blir topplag här i norr men att de inte kommer att räcka till i kvalspelet mot Allsvenskan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: