Hur tänker Karlström??

Göran Karlström må tänka det alla andra tänker, men varför säga det?

Tärnström, den gamla gubben i AIK, svingade efter Söderberg i veckan och eftersom inget straff utdömdes skulle inte disciplinnämnden ta upp det. Karlström hade hoppats på lång avstängning och det hade nog inte varit helt fel för en spelare som svingar klubban i knävecket på en jublande motståndare/kollega som just gjort mål. 

Fegt och ynkligt är bara förnamnet, i liknande situationer gillar jag på något märkligt sätt NHL. Där finns vissa regler, mer eller mindre skrivna, bryter du mot dessa vet du vad som väntar. Att 120 kg kollosser står oombytta i båset och slänger på sig grejorna när det händer något, kan upplevas absurt och lite stört.. men det funkar.

Det ironiska och smått komiska i hela historien är väl att Karlström får ställa sig i skamvrån och med dumstruten på betala en symbolisk bot för ett uttalande. Busen och ynklingen Tärnström klarar sig säkert helt. Om någon skulle åka och ställa sig i skamvrån med dumstruten på så är det definitivt Tärnström, men eftersom han bor i området med riktnummer 08 så klarade han sig oförskämt billigt undan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: