Hur ska laget formeras?

Med två pinfärska nyförvärv och kanske främst med tanke på Fredric Weigels intåg har ni alla med största säkerhet satt ihop hur ni tänker att laget ska formeras. En center till och vem får då ta en kant? Här är våra tankar.

Ska Hutch och Crandall ha ny lekkamrat eller vart ska Weigel in? Foto:Lucas Norlin

Backar :
XX Gustav Buoramann – 12 Brian Cooper
26 Oliver Larsen – 24 Ludvig Stenvall
52 August Tornberg – 5 Hardy Häman-Aktell
43 Alexander Popovic

Att lånet från Färjestad Gustav Buoramman tar Alexander Deilerts plats bredvid Generalen Brian Cooper känns rätt självklart. Här vi eniga. Går vi över till forwards tänker vi så här.

Lövenbloggaren:

Forwards:
91 Justin Crandall – 15 Tyler Vesel – 90 Alex Hutchings
29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin
96 Pontus Andreasson  – 22 Fredric Weigel – 77 David Lindquist
71 Oskar Stål-Lyrenäs – 19 Kristoffer Söder – 11 William Eriksson
21 Erik Rainersson

Tror knappast man rör ”Allright” – kedjan och knappast heller tvåvägskedjan som leds av lagkapten Fredric Andersson. Då återstår bara ”tredjelinan” och där känns det mest logiskt att flytta på William Eriksson även om han gjort det bra. Han får i mitt lag ersätta Erik Rainersson i fjärde. Vem som sen centrar i ”tredje” som lika gärna kan nämnas som en av tre förstalinor, som nu mer känns hugget som stycket, men tror Weigel tar den. Vad som sen är mest troligt, att motståndarna ALDRIG kommer röra pucken eller att kedjan kommer till skott, låter jag bara osagt. Hur som, temperaturen på matchen på lördag höjdes minst ett par grader av detta.

The Sandwich:

Forwards:
91 Justin Crandall – 22 Fredric Weigel – 90 Alex Hutchings
29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin
96 Pontus Andreasson – 15 Tyler Vesel – 11 William Eriksson
77 David Lindquist – 19 Kristoffer Söder – 71 Oskar Stål-Lyrenäs
21 Erik Rainersson

Här tänker vi lite olika, dels för att jag tycker allright-linan med 90 – 15 -91 kanske inte producerat fullt så mycket som jag hoppats på. sedan väl lyxigt med tre rightare i den linan, visserligen finns det kemi och en klar samsyn på hur hockey ska liras. Man jag hade nog petat in Weigel i den första. Tror likt sajtkollegan att kapten Anderssons lina förblir intakt, vi är också rätt ense att Andreasson mest hamnar på en kant. Men nu har vi en ruggigt stark centerlinje. Att jag flyttar ner Linkan till den fjärde och på Rainerssons plats är jag tycker att både den ”tredje” som den fjärde på det sättet får en väldigt bra balans. tydliga avslutare i Wille Eriksson respektive Stål-Lyrenäs, sedan tillräckligt kreativa spelare i båda linorna för att kunna sätta upp dem. Men snacka om både bredd och spets, tänk att vi sedan har 53 som 79 utanför som även de vill ha ett ord med i laget. Visserligen kommer de obligatoriska skadorna, men med Deilert senare tillbaka och dessa två matchdugliga både en makalös bredd som spets i helga laget och samtliga lagdelar.

Hur skulle du formera laget? Skriv en kommentar..

* * *

Attspela på vart i laget Weigel kliver in är nog inte möjligt, men andra intressanta odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

8 thoughts on “Hur ska laget formeras?

 • 7 november, 2019 kl. 17:13
  Permalänk

  Jag tänker Crandall Weigel tillsammans efter tiden i aik. Samt att jag tycker crandall tagit ett steg tillbaka efter vesels intåg.
  Sedan hutch och vesel tillsammans.
  Detta för att hutch och vesel verkar hitta varandra väldigt bra.
  Vem som går på kant mellan dessa… ja vad säger man .. Lyxproblem.
  Andreasson, Emil L, Linkan, Wille, Lyran??
  Som sagt Lyxproblem.

  Svar
  • 8 november, 2019 kl. 13:29
   Permalänk

   Är Weigel klar för spel redan mot MoDo…?

   Svar
 • 7 november, 2019 kl. 17:17
  Permalänk

  Tror ni på riktigt att man köper in Weigel för att sätta honom i en 3e line???!?!! Knappast va.

  Han är 1a center mellan Crandall och Hutchings är min gissning och sen tar Vesel tek men går kant med Linkan och Pontus

  Svar
 • 7 november, 2019 kl. 18:48
  Permalänk

  Håller på The Sandwich uppställning med dom killar som är tillgängliga nu, men när Lundberg kommer tillbaka och i hyfsad form får nog OSL finna sig i att bli 13;e fw om han inte snäppar upp. Tycker lite synd om Oskar för i grunden är han en bra hockeyspelare men han får inte ut det han har i sig, han har inte alls varit sig lik efter knäskadan förra säsongen.
  Problem just nu är backsidan trots FBK lånet och dessutom tränade inte Häman idag, sjuk / skadad ? Så spelar inte han på lördag har vi ändå större problem. Om nu inte Kenttä bombar in Weigel och dessutom en till back imorgon. Det syntes en bil från klubben som inte finns utanför hallen idag ?

  Svar
 • 8 november, 2019 kl. 01:16
  Permalänk

  The Sandwich är rätt på det.

  För snälla? Weigel och Lindquist i samma formation? Hur tänks där? Pass pass pass pass pass

  Svar
 • 8 november, 2019 kl. 08:17
  Permalänk

  Pratade med en SSK kille imorse, Wiegel behöver två bra avslutare bredvid sig för att komma till sin rätt så han gärna passar hellre än skjuter…..och det syns tydligt i hans stats från allsvenskan,21 mål och 84 assist på 159 matcher……..

  Svar
  • 8 november, 2019 kl. 08:53
   Permalänk

   JO, det är ju vida känt att han likt Lindqvist ALDRIG skjuter. Frågan är bara hur mycket man vill röra om inför den här matchen? Vi har ju redan egentligen fyra fungerande linor.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: