Hur påverkas sajten Löven4Ever av restriktionerna?

Ni läsare har säkert undrat vad som händer med sajten och hur vi ev. påverkas av de restriktioner (länk) som Björklöven skrivit om. Några av er har även undrat kring vår bevakning från träningar etc.

Vi kommer även framöver fortsätta försöka bidra till ett ökat intresse för vårt allas Björklöven på vårt sätt. Tyvärr anser inte klubben att sajten är media (trots vi skrivit sedan 2006) vilket gör att vi inte får samma förutsättningar eller möjligheter till bevakning på samma sätt som ex.vis lokala VK får eller de reportage hemsidan själv har möjlighet att göra.

Men vi förhåller oss till de regler och restriktioner som klubben och i viss mån ligan presenterar, inga konstigheter på det sättet.

Men eftersom vi numer i vart fall får en plats (skribent/fotograf) vid träning eller match hoppas vi framöver kunna bjuda på lite bilder och några artiklar kring träningar. Vi hoppas även kunna genomföra några intervjuer och då inte minst med de nya spelarna och våra nya coacher. Dessa ska enligt restriktionerna genomföras utomhus och bokas i förväg.

Sedan är det som förut att denna sajt drivs vid sidan av ordinarie heltidsjobb för oss alla och allt vanligt pussel som ska lösas. På så sätt har vi inte alls samma möjlighet som ex.vis VK, nu vet ni enligt ovan att vi även på andra sätt får jobba lite i uppförsbacke. Men vi kommer fortsätta försöka göra vårt bästa sett till våra förutsättningar. Vi tycker inte våra hockeyögon är sämre än ex.vis VK´s , när det gäller engagemanget för de gröngula färgerna tycker vi att vi (minst) matchar dem med råge.

Men dessa tider är väldigt speciella, vi vill bara ge er läsare lite info kring de förutsättningar vi har att förhålla oss till.

Kommentarer, reflektioner eller tankar..?? Fältet som vanligt väldigt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

8 thoughts on “Hur påverkas sajten Löven4Ever av restriktionerna?

 • 22 augusti, 2020 kl. 08:38
  Permalänk

  Ni gör ett superjobb. Tycker nog att björklöven bör uppgradera er till journalister då ni verkligen stöttar klubben. Kärlek åt er!

  Svar
 • 22 augusti, 2020 kl. 09:29
  Permalänk

  Jobba på ni gör ett fantastiskt jobb. Synd om inte Björklöven förstår hur viktiga ni är.

  Svar
  • 22 augusti, 2020 kl. 14:53
   Permalänk

   Fortsätt med ert fantastiska engagemang och intresse för de gröngula färgerna. Ni gör ett kanonjobb!

   Svar
 • 22 augusti, 2020 kl. 10:59
  Permalänk

  Hej ni som står bakom L4E.
  Ert arbete och engagemang är otroligt uppskattat, läser alla inlägg och även kommentarerna.
  Stort tack.
  Keep up the good work.

  Svar
 • 22 augusti, 2020 kl. 14:26
  Permalänk

  Det känns något märkligt att erbjudas den behandlingen från Björklövens sida efter det engagemang som bloggen har visat genom åren. Att låta en eller två extra individer närvara i hallen vid lagets träningar kan inte medföra någon avsevärt förhöjd risk för smittspridning. Har dagens styrelse glömt vilka som bevakade och skapade intresse för föreningen under dyngåren i ettan?

  Svar
  • 23 augusti, 2020 kl. 00:11
   Permalänk

   Håller med, ni är bäst. Har det bästa engagemang man kan tänka sig, Varje år och varje dag under året. Hoppas löven behåller ödmjukheten även i framgång.

   Svar
 • 23 augusti, 2020 kl. 15:25
  Permalänk

  Kan bara hålla med övriga kommentarer ni gör ett bra jobb. Men VK är en lokal tidning och sponsorer till löven och vk får betalt för deras jobb ang löven. Det är nog därför löven prioriterar vk före er.

  Svar
 • 24 augusti, 2020 kl. 21:07
  Permalänk

  Som alla skriver synd att inte Björklöven kan ge er samma tillträde till A3 och spelarna som lokal media, egentligen bedrövligt agerande.
  Men hoppas ni fortsätter jobba på med bloggen vi är många som uppskattar det.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: