Hur mås det Siken??

Bloggen har i dag lite svårt att landa efter gårdagens drabbning med Leksand Stars. Seger 5-4 i sudden, men då den segern redan är firad och glömd tänkte vi nu lyfta vår otursförföljde keeper Thomas "Siken" Sehlstedt. Maken till otursförföljd kille är det nog svårt att finna. Thomas försöker ändå vara positiv trots att han inte direkt var förvånad över att bli skadad i båset. Förklaringen till säsongen kan enligt Siken stavas FÖR framgångsrik försäsong, det allra viktigast i dagens läge är hitta glädjen berättar han.

Först och främst vill vi bara beklaga.. första gången du blir skadad i båset? – Ja, det är första gången jag blir skadad i båset. Känns sjukt men samtidigt inte förvånande med mitt oflyt när det gäller skador de senaste säsongerna.

De senaste säsongerna måste varit otroligt tuffa, hur orkar man komma tillbaka och hur tänker du kring 09/10 så här långt? – Självklart har det varit tufft. Samtidigt är det inga större problem att hitta viljan att komma tillbaka. Hockey är det roligaste man vet och man gör allt för att få komma ut på isen igen och spela.

Löven utmålades som ett topplag innan säsongen och fansen fick förhoppningar, hur tänker du kring lagets säsong och vad har gått fel? – Svårt att säga vad som gått fel den här säsongen. Vi började kanon på försäsongen och kanske gick det för bra. Har egentligen inget svar på vad som är orsaken till den här dåliga säsongen så här långt. Bara hoppas vi kan göra en bra avslutning och visa hur bra vi kan spela.

Året har inte börjat bra, skador på en hel drös spelare och tidigare blev det offentligt att Schultz lämnar lget, vad talar för att det ska vända och varför skulle det göra det? – Ja, skadorna gör det ju verkligen inte bättre. Men det känns som vi varit nere på botten och det kan bara bli bättre. Vi vet hur bra vi kan spela då allt stämmer och vi spelar som vi kommit överens om. Är övertygad om att vi kommer göra en bra avslutning på serien. 

I går lirade ni mot Leksand och trots knapp seger är väl inte självförtroendet på topp?  Misstänker att ni själva kollar in tabellen på text-TV någon gång emmellanåt, vad ser du som allra viktigast för att förbättra det läget?  Självförtroendet är inte på topp när man ligger så långt ner i serien. Det vi måste göra är att skita i vars vi ligger i tabellen och lägga allt sånt åt sidan. Vi måste gå in i oss själva och verkligen jobba och våga spela hockey. Spela pucken och ha kul ute på isen. Hockey är det roligaste vi vet och det syns tyvärr inte alltid ute på isen nu. Det är nåt jag tror är viktigt.

Krya på dig och vi hoppas verkligen att vi snart åter igen ser dig på isen!! – Tack så mycket för stödet, det värmer!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: