5 thoughts on “Hur ligger läget och vad bör hända nu?

 • 13 januari, 2016 kl. 18:23
  Permalänk

  Bra sammanfattning om nuläget. Personligen har jag gett upp om playoff, får vara glad om säsongen tar slut 28/2.. och inte senare, för senare betyder antagligen spel i negativ kvalserie och spel i den är jag skiträdd för med tanke på hur håglöst det kan se ut långa perioder i våra matcher.

  Men.. jag tror det ska räcka med cirka fem trepoängare, det betyder 65 inspelade poäng och betyder att Asplöven måste hämta in åtta poäng på oss för att gå förbi.

  Det tror jag inte dom klarar.

  Grundtips är 12e plats i sluttabellen, jävligt långt ifrån 1a plats som även jag tippade före säsongen. Antingen är jag en kass tippare, eller så är Tommy Jonsson en lika kass tränare.. eller kanske nåt mittemellan

  Svar
 • 13 januari, 2016 kl. 18:28
  Permalänk

  Grejen är ju att en åttondeplats fortfarande är en enorm besvikelse. Det är verkligen makalöst hur lite man fått ut av en stark spelartrupp. Jag hoppas fortfarande på något typ av mirakel och jag tycker inte att det är för sent för att sparka Jonsson och faktiskt försöka. Tyvärr verkar det vara för mycket prestige inblandat i den värvningen för att man ska agera. Låt oss hoppas att inte det ska behöva förstöra en säsong till..

  Jag drömmer fortfarande om en vändning med en mer kapabel ledare i båset. Laget borde vara så mycket bättre än vad spelet och tabellplaceringen visar..

  Svar
 • 13 januari, 2016 kl. 18:54
  Permalänk

  Om vi nu ska ha kontinutet hur i hela friden ska vi få
  laget på rätt väg med Tommys spel och taktik till 16/17
  Spelare lär ju lämna när laget också!!!

  Svar
 • 13 januari, 2016 kl. 19:34
  Permalänk

  Helt rätt ute. Och jag är också jäkligt orolig för hur detta ska sluta.

  Svar
 • 13 januari, 2016 kl. 19:51
  Permalänk

  Såg ju mkt lovande ut inför säsongen men ja spelat har mestadels varit totalt värdelöst. Tror inte det beror på att alla spelare som var kvar från från förra säsongen och alla nyförvärv som gjorde att vi tippades i toppen samtliga underpresterat av sig själva. TJ känns osäker och ger inga bra vibbar. Bara hoppas att han hittar ett nytt sätt att leda laget på och en spelide som i praktiken fungerar. För tydligen finns det inga balls i ledningen så ett tränarebyte lär inte ske. Bara hålla tummarna och ja blunda?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: