Hur gick det sen, Löv till SHL?

Förra säsongen satte vi ett häftigt poängrekord, men fick tyvärr aldrig fullfölja finalserien mot MODO eller ett ev. Direktval mot SHL då förbundet fick lite panik och snabbt kissade i byxan. Men hur har det gått för de spelare som lämnade för SHL?

Följande fyra lämnade för SHL:

Joe Cannatta (mv), IK Oskarshamn

Oskarshamn som lag ligger på 4:e plats spelade senast i lördags och föll på övertid hemma mot Marklund.

Joe har startat 12 av 14 matcher, 6:e bäst i ligan sett till 2,43 mål per match och 4:e bäst i ligan sett till 92,05% i räddnings%.

Brian Cooper (b), IK Oskarshamn

Brian snittar 18:37 min per match (näst mest i laget), -5 och via 1+2 totalt 3 p. Via 39 min den mest utvisade i hela ligan.

Oliver Larsen (b), IK Oskarshamn

Oliver snittar 12:49 min per match (6:e mest av backarna i Oskarshamn), +5 (näst bäst i Oskarshamn) och via 1+4 totalt 5 p. I lördags satte Larsen för övrigt första kassen i SHL. Grattis till den Oliver!

Hardy Häman Aktell (b), Växjö Lakers

Växjö som lag ligger på 5:e plats spelade senast i lördags och vann hemma mot Luleå med 3-2.

Hardy snittar 16:06 min per match (6:e mest av backarna i Lakers), +3 och via 0+1 totalt 1 p.

*

Sammantaget får man väl säga att Oskarshamn har överraskat positivt så här i inledningen på säsongen, en stor del i detta har så klart både Cannata och Cooper. Men även Oliver har bidragit och han fick alltså spräcka målnollan mot Marklunds.

När vi kommer Växjö ligger även de i det högre skicket, här har Hardy klockats för mer tid än vad jag trodde att han skulle göra. Men jag tycker ändå att både Oliver och Hardy gick till SHL lite för tidigt, man kan förstå att det lockar.. men jag tror inte någon säsong till i HA hade skadat.

Kommentarer, reflektioner eller tankar i övrigt..? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

One thought on “Hur gick det sen, Löv till SHL?

  • 17 november, 2020 kl. 09:03
    Permalänk

    Något annat nu dessa tider. Av ekonomiska skäl skulle man kunna stänga både Shl och HA. Och slå ihop dem i 2 serier en norr och en söder. Med 7 Shl lag och 7 Ha lag. Norra serien kunde se ut så här. Luleå, selefteå, Björklöven, modo, Timrå, Leksand, Mora, Brynäs, Aik, Djurgården, Västerås, Örebro, , väsby. Södra serien. Malmö, Rögle, färjestad, Karlskoga, Frölunda, Hv71, Växjö, Tingsryd, Västervik, Oskarshamn, Kristianstad, Södertälje, Lidköping, Vita Hästen, Almtuna. Summa summarum. Många derbyn korta resor mycket sparade pengar.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: