Hur formeras laget?

Med Mason Graddocks inträde i laget i kombination med diverse skador öppnas en våg av spekulationsmöjligheter. Detta pågår för fullt i stugorna och bloggen vill inte vara sämre. Det talades tidigt om att inte var Mason inte var en spetsvärvning. Där går med andra ord förstalinaplatsen bort. Sedan har det talats om två stjärnvärvningar som ska lira med Tomas Wallgren i en eventuell förstalina, vilket gör att Marcus WaldehagenJohan Bergmark (om han nu kommer tillbaka i spel) och Joni Lindlöf förmodligen får dansa andravalsen. Kvar finns då den så oväntat lyckosamma konstellationen med Linus Boström, Jonas Floberg och Joakim Wikström. Vem av dessa tre ska hamna i fjärdelinan? Ingen enligt min syn, men å andra sidan är nog den funderingen sekundär, då Löven alltid har minst en forwards skadad.

Det har ju pratats om att Mason i morgon möjligen lirar med Flobba och Linus, vilket borde innabära att Jocke Wikström borde ta platsen bredvid Waldehagen och Lindlöf, om nu inte Hampus Larsson är redo för spel. Han har ju lirat i förstalinan förut med gott resultat.

Tänkbara kedjor:

Waldehagen, Wikström, Lindlöf

Graddock, Floberg, L.Boström

Larsson,Törnqvist, Andersson

Johansson, Blixt, D.Boström

I morgon vet vi.

0 thoughts on “Hur formeras laget?

 • 19 november, 2010 kl. 15:57
  Permalänk

  Vikström stavar med V inte W, det är Johan Wikström 😉

  Jag ser ingen anledning till att splitta på Waldehagen-Wallgren-Lindlöf, som har fungerat bra och har fått spela ihop sig en del.

  Med Bergmark:

  Sniper-1:a center-Bergmark
  Waldehagen-Wallgren-Lindlöf
  Graddock-Floberg-Vikström

  Utan Bergmark:

  Sniper-1:a center-Vikström
  Waldehagen-Wallgren-Lindlöf
  Graddock-Floberg-Boström

  Tråkigt för Boström om han hamnar i 4:e femman, men sannolikheten att alla forwards (särskilt Bergmark) ska vara friska samtidigt är inte stor. Skulle det bli så är det angenäma problem som Hellgren har.

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 17:21
  Permalänk

  Har någon aning om vilka dessa 2 stjärnförvärv kan, vill gärna veta

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 17:58
  Permalänk

  humm…stjärnvärvningar ger mig bad vibbs. Inga blåvita bastuboys får jag hoppas! Vet du nöe mer om dessa stjärnor eller vågar spekulera nalta?

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 18:42
  Permalänk

  Svar till Jag (2010-11-19 15:57)
  Ligger mycket i det du säger och Berras comeback verkar ju vara rätt avlägsen, så de lösa framtidsplaner som Jens hade tidigare är nog reviderade vid det här laget.

  Ska försöka minnas att stava med V och inte W. ; )

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 18:44
  Permalänk

  Svar till William (2010-11-19 17:21)
  Har faktiskt inte den minsta aning och hur mycket man än vill veta så respekterar jag att man från ledningshåll kanske inte vill att eventuella namn ska florera i pressen.

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 18:45
  Permalänk

  Svar till janne (2010-11-19 17:58)
  jag tror faktiskt inte att Jens tar in vem som helst. Tror han är mycket mån om att behålla den goda stämningen i laget. Nä, jag vill nog inte heller ha några bastuboys, men en var ju bra och i Timrå verkar det ju fungera.

  Svar
 • 19 november, 2010 kl. 21:13
  Permalänk

  Imponerande tippat!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: