Hot prospects?

En källa till bloggen uppger att Östersunds duktige Johan Jönsson har brutit sitt kontrakt med klubben. Johan har denna säsong skrapat ihop imponerande 63 poäng på 35 matcher i division 1. Vilken allsvensk klubb är först att hugga? Han har för övrigt bildat kedja med Nils Bergström, som i sin tur producerat än värre, 73 poäng på lika många matcher. Med tanke på Lövens kräftgång lär nästa års spelarbudget minskas drastiskt. Varför inte testa bägge?

 

0 thoughts on “Hot prospects?

 • 3 mars, 2010 kl. 00:54
  Permalänk

  Ja, den där Bergholm har ju tidigare lirat me Marklunds.. men vi kanske inte kan vara så kinkiga??

  Jag hörde om en målvakt som ryktas att åter vara i stan. Björn Wållberg, hyfsat lyckad i Budapest Stars i Ungern 08/09..

  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=5428

  Vad tror vi, kör vi vidare på Pädrikk/Siken eller blir det något byte??

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 07:40
  Permalänk

  Ja dessa två verkar hitta varandra lika bra som arlbrant och olausson! Och det var många som inte trodde att de skulle platsa i eliten i luleå iår.. men nog tror jag ändå luleå är nöjd med de värvningarna..
  Allsvenska klubbar borde slita för att få prova dessa ”oprövade” kort.. Bergström och Jönsson kan vara poängmaskiner även i allsvenskan kanske..

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 09:21
  Permalänk

  Att ha spelat hos ”Marklunds” kan ju knappast vara någonting dåligt (A) ;P

  Jo, vi borde ju testa dem i alla fall, även om jag börjar bli säker på att ingen kan längre lyckas i Löven, åtminstone inte poängkungar. Jag hoppas att vi behåller Dansken, slopar Siken och har en sjukligt billig junior som reserv. Man måste våga satsa på unga kort 😉

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 10:31
  Permalänk

  Wållberg har varit grym i Hudiksvall sista tiden. Han är ju dessutom från närområdet (Vännäs) så han borde def vara ett altervativ till nästa år

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 18:03
  Permalänk

  Svar till Tomas (2010-03-03 07:40)
  Minns snacket från i höstas, har rätt klart för mig vem vilka som sa flipp respektive flopp…

  Sedan var det lite av en chansning med Arlbrandt/Olausson då på precis sama sätt som lirare typ Bergström/Jönsson från Div 1 till allsvenskan. Jag vet inte, men borde inte klivet från allsvenskan till ES vara större..? Oavsett lär vi knapert med deg så juniorer eller lirare från ettan är nog framtiden.

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 18:11
  Permalänk

  Svar till Johan Marklund (2010-03-03 09:21)
  Hade han lirat med dig Marklund, ja då hade det varit okej. Men visst känns det lite märkligt med en gammal svartgul som lirat i norra länsdelen?

  Nä, jag försöker bara vara lite rolig.. jag tror knappast vi kan vara kräsna eller får välja bort vissa ”bara för att”. Alla spännande, intressanta och framförallt billiga får vi nog säga ”Ja, tack!” till.

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 18:16
  Permalänk

  Svar till JÅ (2010-03-03 10:31)
  Bra JÅ, alltid intressant med reflektioner från någon som sett grabben eller vet någon som gjort det.

  Vad gäller målvakterna lär det vara en dyr första och relativt billig back-up. Sedan kan denne säkert vara Siken, Lindbom eller varför då inte Wållberg? Huvudsaken denne accepterar att lira för kaffepengar och verkligen krigar för sina få matcher…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: