– Hoppas vi kan få Tyler i spel fort!

Nu har vi tyvärr några på skadelistan i form av backarna #7 Hellström och #8 Deilert. Lägg till forwardsduon #53 Eriksson och #59 Lundberg. Möjligen läge att kolla stats med dessa genom sportchef Kenttä.

Foto: Lucas Norlin

När det gäller skadestatus lämnar Kenttä följande besked; – Vi får se status på 8 och 79 under kommande vecka.

..och på 7 och 53? – De är borta under längre tid och inte i spel de närmaste veckorna. Jag hoppas vi kan få Tyler i spel så fort som möjligt. Han landar för övrigt tisdag eftermiddag/kväll.

När det gäller korttidskontraktet med Andreas Hjelm och ev. rykten kring att förlängning redan är klar får vi följande svar; – Om det hade varit klart hade vi kommunicerat ut det. Just nu har Andreas kontrakt månaden ut och det är det vi förhåller oss till. Sedan får vi se vad som händer efter det och om vi tillsammans kan finna en lösning för det.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “– Hoppas vi kan få Tyler i spel fort!

 • 13 oktober, 2019 kl. 11:25
  Permalänk

  Signa Hjelm säsongen ut. Han är ju skitbra. Sen hoppas jag Tyler blir klar snabbt.

  Svar
 • 13 oktober, 2019 kl. 13:37
  Permalänk

  Håller med men det är nog flera som fått upp ögonen för han och SHL-lagen kan vi inte konkurrera med! Man kan ju hoppas att han trivs väldigt bra mm mm och det väger över till vår fördel!

  Svar
 • 17 oktober, 2019 kl. 15:14
  Permalänk

  Någon som haft möjlighet att se nån av de träningar som Vesel varit med på…??

  Svar
  • 17 oktober, 2019 kl. 15:51
   Permalänk

   Tyvärr inte, men läst mig till att han lirar ihop med Crandall och Hutchings och att LIndqvist spelar winge bredivd Pontus Andreasson och William Eriksson. Vesel ska visst haft 12-0 i någon tekningsövning och det bådar ju gott.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: